MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Maria Menounos: Λέει ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά δύο γιατροί

Την καρδιά της άνοιξε η Maria Menounos σε ραδιοφωνική εκπομπή του ακραίου δημοσιογράφου Howard Stern. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από γιατρούς και ότι εδώ και χρόνια δεν μπαίνει ποτέ σε γραφείο γιατρού αν δεν είναι μαζί της ο σύντροφός της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως παραδέχθηκε η Menounos, ο γιατρός της ζήτησε να γδυθεί μπροστά του (και να φορέσει την νοσοκομειακή ρόμπα) και στην συνέχεια άρχισε να της αγγίζει τα γενετικά όργανα. Ενώ ο λόγος που είχε πάει να τον δει ήταν ένα απλά πρόβλημα με τον λαιμό της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “Ήμουν πολύ νεότερη. Και ένοιωσα πάρα πολύ άβολα. Οπότε άρχισα να ουρλιάζω. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω.” O Kevin Undargaro, ο επί 14 χρόνια σύντροφός της ήταν στην δίπλα αίθουσα και ακούγοντας τις φωνές παρενέβη.

Σύμφωνα μάλιστα με την 34χρονη, δεν ήταν η μόνη φορά που την έχει αγγίξει απρεπώς γιατρός.Έχει προηγηθεί μια γυναικολόγος, η οποία χάιδευε το σκουλαρίκι που είχε η Menounos στον αφαλό της, σχολιάζοντας πόσο «καυτό» το βρίσκει.

Φαίνεται ότι η Menounos ξυπνάει ανεξέλεγκτα πάθη στους γιατρούς ή απλά κάνει άλλη μία επίθεση δημοσιότητας στο κοινό, βγάζοντας στην φόρα προσωπικές ιστορίες της, είτε πραγματικές, είτε από το μυαλό της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b