MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαύρος Κύκνος: Ψηφίστηκε η πιο καυτή ερωτική σκηνή, ever!

Η καυτή ερωτική σκηνή ανάμεσα στην Mila Kunis και τη Natalie Portman στον οσκαρικό Μαύρο Κύκνο του Darren Aronofsky, ψηφίστηκε ως η κορυφαία σεξουαλική σκηνή στο σινεμά σε δημοσκόπηση στο internet.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι δύο κουκλάρες με τη λεσβιακή σκηνή τους ξεπέρασαν την σκηνή που χάρισε το Όσκαρ στην Halle Berry, ανάμεσα σε αυτήν και τον Billy Bob Thornton στο Monster’s Ball, αλλά και της Angelina Jolie με τον Antonio Banderas στο Original Sin.

Η παθιασμένη σκηνή της Neve Campbell και της Denise Richards ήταν ψηλά στη λίστα των χρηστών του internet, όπως και η σκηνή του Banderas με την Salma Hayek. Επίσης, ψηλά στη λίστα βρέθηκαν ο George Clooney και η Jennifer Lopez στην ταινία  Out of Sight, αλλά και η εκρηκτική λεσβιακή σκηνή της  Naomi Watts με την Laura Harring στο Mulholland Drive του David Lynch.

Για την νικήτρια σκηνή έχει μιλήσει στο παρελθόν η Natalie Portman, τονίζοντας ότι ήταν πολύ φίλες με την Mila Kunis και έσκαγαν στα γέλια όλη την ώρα, κατά τη διάρκεια των ερωτικών αυτών γυρισμάτων. Α, Natalie μου! Άλλο η φιλία και άλλο η 7η τέχνη!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b