MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Box Office: Στη δεύτερη θέση ο Προμηθέας

Δεν κατάφερε να χτυπήσει πρωτιά ο πολυαναμενόμενος Προμηθέας του Ridley Scott και αρκέστηκε στην δεύτερη θέση του αμερικάνικου box office. Αυτή τη φορά τα παιδιά έκαναν την διαφορά, καθώς την πρωτιά κατέκτησε μία ταινία κινουμένων σχεδίων, το Madagascar 3.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, νούμερο 1 στο Box Office για το τριήμερο 8-10 Ιουνίου η ταινία Madagascar 3: Europe’s most wanted έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, με κέρδη 60 εκατ. δολαρίων.

Νούμερο 2 ήταν ο Προμηθέας του Ridley Scott με καστ σημαντικών αστέρων, όπως ο M. Fasbender και η Ch. Theron, τα διαστημικά εφέ και την τεράστια παράδοση των ταινιών Alien. Με τέτοιες “περγαμηνές” θα περίμενε κανείς να χτυπήσει πρωτιά, αλλά τα κέρδη των 50 εκατ. δολαρίων το πρώτο ΠΣΚ προβολής δεν είναι ευκαταφρόνητα.

Νούμερο 3 η Χιονάτη και ο κηνυγός. Η ταινία ήταν νούμερο 1 τo προηγούμενο weekend και τώρα υποχώρησε στην τρίτη θέση. Με κέρδη 23 εκατ. δολαρίων το τριήμερο 8-10 Ιουνίου και συνολικά 98,5 εκατ. δολαρίων δείχνει ότι η εισπρακτική της πορεία είναι πολύ καλή.

Όσο για τα μεγάλα blockbuster, στην τέταρτη και την πέμπτη θέση του Box Office συνεχίζουν να διατηρούν την εμπορική δυναμική τους τόσο το Men in black 3, όσο και το υπέρ πετυχημένο The Avengers (Οι εκδικητές).

Στο ελληνικό box office κυριάρχησε η “Χιονάτη και ο Κυνηγός” σε εισπρακτική επιτυχία. Συγκεκριμένα, το τετραήμερο 31 Μαΐου-3 Ιουνίου νούμερο 1 ήταν η Χιονάτη και ο κυνηγός, νούμερο 2 ήταν οι Men in Black III και νούμερο 3 το Dark Shadows του Tim Burton.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b