MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απ. Γκλέτσος: -Αν ήμουν κι εγώ με τον Κασιδιάρη, κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός!

Θηρίο ανήμερο έγινε ο δυναμικός Απόστολος Γκλέτσος από την επίθεση του ακροδεξιού Ηλία Κασιδιάρη προς την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ηθοποιός και Δήμαρχος Στυλίδας, αν ήταν κι αυτός στο στούντιο, την ώρα που βιαιοπράγησε έτσι ο Κασιδιάρης, κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός. “Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δε θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα”, είπε χαρακτηριστικά ο Γκλέτσος.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τώρα δεν ξέρουμε αν εννοεί πως θα σκότωνε αυτός τον Κασιδιάρη (όπως το παίζουν τα περισσότερα media) ή ότι θα ανάβαν τα αίματα τόσο πολύ και θα ήταν τόσο σκληρή η αναμέτρηση του Απόστολου με τον Κασιδιάρη, που κάποιος από τους δύο θα έχανε τελικά τη ζωή του.

Ο Γκλέτσος ήταν πολύ σκληρός στις δηλώσεις του προς τον Κασιδιάρη, χαρακτηρίζοντας τον ψυχοπαθή, ακατανόμαστο, διπολικό :

“Μου προκάλεσε θλίψη. Αυτός ο ακατανόμαστος θέλει πρώτα αστυνομία για να τον συλλάβει και έπειτα ψυχιατρείο. Μια πρόχειρη ψυχιατρική εκτίμηση είναι διπολική διαταραχή αίσχιστης μορφής. Να μπει μέσα να νοσηλευτεί, να πάρει φάρμακα να δικαστεί. Δεν μπορεί να δέρνει κόσμο και μάλιστα γυναίκες.” δήλωσε ο Α. Γκλέτσος.

Επίσης, ερμήνευσε το συγκεκριμένο περιστατικό ως αποτέλεσμα της βλακείας του Κασιδιάρη κι όχι ιδεολογικό θέμα:

“Δεν είναι θέμα Χρυσής Αυγής, δεξιά, αριστερά…. Μην το πάμε εκεί πέρα παιδιά, μην γίνει εμφύλιος πόλεμος λόγω αυτού του βλάκα. Προς Θεού.” τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b