MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Περήφανη για τις topless σκηνές της η Kristen Stewart!

Μπορεί να τα έχει με έναν από τους πιο ποθητούς άντρες αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μη θέλει να δείχνει σέξι και στον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό. Ο λόγος για τη σύντροφο του Robert Pattinson και συμπρωταγωνίστρια του στο Twilight Kristen Stewart, η οποία δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι πολύ περήφανη για τις σκηνές όπου εμφανίζεται topless.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H Kristen Stewart έχει μία σκηνή στην ταινία “On The Road” όπου εμφανίζεται topless μαζί με δύο άντρες στο ίδιο αυτοκίνητο. Η ίδια η ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι μεν αταίριαστο με την εικόνα της, αλλά αταίριαστο με τον σωστό τρόπο. “Ήθελα να γίνει έτσι. Είμαι πραγματικά περήφανη γι’ αυτό” δήλωσε χαρακτηριστικά η Kristen στο E!Online.

Για το γεγονός ότι τα γυμνά της στην ταινία προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού δεν την εξέπληξε καθόλου. “Οι άνθρωποι είναι πολύ προβλέψιμοι. Το περίμενα ότι θα γίνει έτσι” τόνισε η ηθοποιός.

Για την ίδια ταινία, που βασίζεται στο ομότιτλο θρυλικό μυθιστόρημα του μπίτνικ συγγραφέα Jack Kerouac, ο συμπρωταγωνιστής της Garrett Hedlund παραδέχθηκε ότι η πρώτη μέρα των γυρισμάτων είχε σκηνή με σεξ. Συγκεκριμένα, η Kristen Stewart του άνοιγε γυμνή την πόρτα και μετά ξάπλωνε το κρεβάτι.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b