MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Περιμένει κόρη η Megan Fox

Μέλλουσα μαμά είναι και η Megan Fox, η οποία είναι παντρεμένη με τον Brian Austin Green. Και μάλιστα έμαθε ότι θα κάνει κόρη, κάτι που ευχαρίστησε τόσο την ίδια, όσο και τον σύντροφό της Brian.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε πως η Megan και ο Brian είναι διπλά χαρούμενοι για το γεγονός ότι ο γιος του Brian, Kassius θα έχει μία αδερφούλα. Ο 39χρονος Green έχει έναν δεκάχρονο γιο από την προηγούμενη σχέση του με τη Vanessa Marcil.

H 26χρονη Megan Fox  εμφανίσθηκε με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα σε εστιατόριο στο Λος Αντζελες. Οι δηλώσεις της -προ εγκυμοσύνης- σχετικά με το θέμα των παιδιών κατά καιρούς ήταν αντιφατικές. Κάποτε είχε πει το εξής “κουφό”: ότι δεν είναι έτοιμη να κάνει παιδιά, γιατί … δεν έχει αρκετά λεφτά για να τα μεγαλώσει.

Μετά τα γύρισε: “Θέλω τουλάχιστον δυο παιδιά. Είχα πάντα το μητρικό ένστικτο, και από τότε που παντρεύτηκα έγινε πιο έντονο.” έχει πει σε συνέντευξή της.

Η Megan Fox παντρεύτηκε, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης, τον αγαπημένο της Brian Austin Green σε μυστική τελετή, στις 24 Ιουνίου 2010, σε μια παραλία στη Χαβάη.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b