MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kristen Stewart: Πεθαίνει να πρωταγωνιστήσει με τον Pattinson στο “πορνό της μαμάς”

Μετά το Twilight το διάσημο ζευγαράκι Robert Pattinson- Kristen Stewart έβαλαν στο μάτι μία άλλη πολύ πετυχημένη σειρά μυθιστορημάτων, την σειρά Fifty Shades,της E. L. James, που έχει ονομαστεί και πορνό της μαμάς, διότι η συγγραφέας των άκρως ερωτικών μυθιστορημάτων είναι μητέρα. Όπως δήλωσε η Stewart, ανυπομονεί να ξαναδουλέψει στα πλατό μαζί με τον Pattinson, καθώς κάνουν μαζί καλή ομάδα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όσο για το ίδιο το έργο, το οποίο είναι άκρως ερωτικό και βιτσιόζικο, η Stewart δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες. Δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει μαζί με τον Pattinson σε αυτό το έργο, αν είναι άρκετα φιλόδοξο. (Το έργο είναι σίγουρα… ερωτικά πολύ φιλόδοξο!) Είπε ακόμη ότι δεν έχει διαβάσει το βιβλίο ακόμα, αλλά έχει ακούσει πολύ καλά πράγματα γι’ αυτό, ενώ πεθαίνει να δουλέψει μαζί με τον Pattinson ξανά σε ταινία.

Το ερώτημα σε πολλούς είναι κατά πόσον θα υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού αν η Kristen Stewart παίξει στο Fifty Shades of Grey και όχι ο Pattinson, ο οποίος ακόμη δεν έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Και πώς θα μπορούσε να πει όχι η Stewart, ακόμη και χωρίς τον αγαπημένο της στο πλατό, σε μία τέτοια πρόταση, όταν το βιβλίο “Fifty Shades of Grey” αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 250.000 πωλήσεις και την κατάκτηση της κορυφής της λίστας των e-books των “New York Times“.

Η υπόθεση του βιβλίου έχει ως εξής: Η αθώα φοιτήτρια Anastasia Steele παίρνει συνέντευξη για το περιοδικό του Πανεπιστημίου από τον νεαρό και πολύ πετυχημένο επιχειρηματία Christian Grey και τον βρίσκει αινιγματικό και ιδιαίτερα γοητευτικό. Συνειδητοποιεί ότι τον θέλει, ενώ κι εκείνος δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά της.

Ωστόσο, η φοιτήτρια θα ανακαλύψει στην πορεία ότι ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του, ενώ νιώθει την τεράστια ανάγκη να έχει τον πλήρη έλεγχο. Οι ερωτικές τους σχέσεις χαρακτηρίζονται από έντονα στοιχεία διαστροφής. Μέσα από αυτή τη σχέση, η μικρή και αθώα Anastasia ανακαλύπτει τις σκοτεινές πλευρές της δικής της σεξουαλικότητας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b