MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O… Δικτάτορας “δολοφονεί” την πρώην του Clooney (pics)

Το φεστιβάλ των Καννών έχει άρωμα δικτατορίας! Ο Sacha Baron Cohen ως Δικτάτορας γλεντάει στο γιοτ του με την καυτή Elisabetta Canalis. Και μετά, την δολοφονεί και την ταΐζει στα ψάρια. Γιατί; Γιατί έτσι γλεντούν οι διεστραμμένοι δικτάτορες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως βλέπουμε στην γκάλερι, την μια οι δυο μεγάλες προσωπικότητες τρώνε και πίνουν σαμπάνια, μετά την αλείφει με λάδι, για να μην την κάψει ο ήλιος και στο τέλος την βάζει μέσα σε σακούλα, για να την πετάξει στη θάλασσα. Η τρέλα πάει Κάννες!

Φυσικά, πρόκειται για μία ακόμα… περφόρμανς του εκκεντρικού κωμικού για τα μάτια των παπαράτσι και μόνο. Η επιλογή της συμπρωταγωνίστριας Elisabetta είναι ιδιοφυής, από την άποψη ότι εκείνη κι αν έχει γίνει στόχος για χιλιάδες φωτογραφικές μηχανές στον πλανήτη. Αλλά και κανείς να μην την ήξερε, με τέτοιο κορμί, ποιός δεν θα την κοίταζε;

Ο Δικτάτορας με αυτές τις… παλαβωμάρες έχει κάνει επίθεση υψηλής δημοσιότητας και στο Φεστιβάλ των Καννών. Θυμίζουμε ότι οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας δεν ήθελαν τον Δικτάτορα στα Oscar και είχε γίνει θέμα, αν θα εμφανισθεί τελικά. Προφανώς, οι Γάλλοι είναι πιο ανεκτικοί από τους Αμερικάνους ή θεωρούν ότι χρειάζονται έστω και αυτήν την εκκεντρική προβολή που τους δίνουν τα τερτίπια του Sacha Baron Cohen.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b