MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δικτάτορας:- Οι σωματοφύλακές μου είναι όλες… παρθένες!

O απολαυστικός Sacha Baron Cohen έδωσε συνέντευξη στη Sun με τη νέα του περσόνα, τον Δικτάτορα, τον Στρατηγό Aladeen της Δημοκρατίας της Wadiya κι εμφανίσθηκε στα γραφεία της εφημερίδας με πλήρη στολή και με πλήρη σωματοφυλακή από… παρθένες!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Και λέμε παρθένες, γιατί το λέει ο ίδιος ο Δικτάτορας στη συνέντευξή του. Και ο λόγος ενός τέτοιου Δικτάτορα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Gordon Smart, αν θα μπορούσε κάποια διάσημη αγγλίδα να ενταχθεί στην σωματοφυλακή του δικτάτορα, ο Στρατηγός Aladeen απάντησε: “οι σωματοφύλακες μου είναι όλες παρθένες. Αυτό αποκλείει το 97% των Αγγλίδων!” Και συνέχισε ότι η μόνη διάσημη Βρετανίδα που θα μπορούσε να ενταχθεί στην σωματοφυλακή του είναι η Susan Boyle τραγουδίστρια που αναδείχθηκε πριν μερικά χρόνια από το  Britain’s Got Talent, εκτός κι αν ευσταθούν οι φήμες ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Simon Cowell στα παρασκήνια της εκπομπής.

Ο Δικτάτορας μίλησε και για τις τηλεοπτικές του προτιμήσεις. Όπως δήλωσε, υπάρχει στην χώρα του μία εκδοχή του Two and a half men, (το σίριαλ που έπαιζε ο Charlie Sheen και μετά τον διαδέχθηκε ο Ashton Kutcher). Η εκδοχή της χώρας του βέβαια είχε τίτλο “τρεις άντρες”, αλλά έγινε και αυτή “2 και μισός άντρες”, γιατί ένας ηθοποιός έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο για το μούσι του Δικτάτορα. Την επόμενη μέρα τα πόδια του ηθοποιού… πέσανε! Άρα έμεινε μισός. 

Ο Δικτάτορας έδωσε και συμβουλές ασφαλείας στους Βρετανούς. Τους ζήτησε να κρατάνε τα σύνορα τους ασφαλή από μετανάστες που θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο, τρομοκράτες και γυναίκες που δεν είναι super models! Η περσόνα του Cohen, που είναι ξεκάθαρα παρωδία του Καντάφι, υποσχέθηκε ακόμα την αυτοβιογραφία του, η οποία θα εστιάσει στο δράμα των δικτατόρων. “Είμαστε όλοι αθώα θύματα μίας παγκόσμιας ανθρωπιστικής τραγωδίας- της Αραβικής Άνοιξης” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b