MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mila Kunis: Φρίκαρε από stalker που την έχει βάλει στο μάτι

Οι μετοχές μίας καυτής σταρ ανεβαίνουν όταν υπάρχουν στόκερ που την κυνηγούν, αλλά από την άλλη, αυτά είναι πάντα επικίνδυνα πράγματα. Η Mila Kunis προσφάτως είχε μία τέτοια αρνητική εμπειρία, που την τρόμαξε ιδιαίτερα από έναν 27χρονο, που την είχε “βάλει στο μάτι”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος επισκεφτόταν το γυμναστήριο της ηθοποιού για 3 συνεχόμενες ημέρες, με σκοπό να την πλησιάσει. Θα πείτε: και πού το περίεργο; Πολλοί θα πήγαιναν στη Σαχάρα και όχι μόνο σε ένα γυμναστήριο για να συναντήσουν τη Mila Kunis.

Το θέμα είναι ότι ο εν λόγω κύριος είχε παρελθόν με την Mila. Συγκεκριμένα, ο τύπος είχε εισάλει στο σπίτι της Kunis τον Ιανουάριο και “έφαγε” τρία χρόνια με αναστολή και διατάχθηκε να μείνει μακριά από την ηθοποιό για το ίδιο χρονικό διάστημα. (Φαντάστηκε μάλλον ο δικαστής, πως μέσα σε τρία χρόνια, ή θα ηρεμήσει ή θα ερωτευθεί κάποια άλλη σταρ).

Παρ’ όλ’ αυτά, ο 27χρονος δεν τήρησε την δικαστική εντολή και προσπάθησε να πλησιάσει την Mila Kunis, στο γυμναστήριο της. Η ηθοποιός φρίκαρε από την παρουσία του και ζήτησε από την προσωπική της βοηθό να καλέσει την αστυνομία. Ο 27χρονος έχει κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική για να εκιμηθεί η πνευματική του κατάσταση. Μετά το τέλος της εκτίμησης των ψυχιάτρων, είναι πολύ πιθανό ο 27χρονος να συλληφθεί εκ νέου και να οδηγηθεί ξανά στα δικαστήρια. 


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b