MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κι οι Αμερικάνοι “ψηφίζουν” Εκδικητές!

Σπάει κάθε ρεκόρ η ταινία “Εκδικητές” (the Avengers) με το άνοιγμά του στις ΗΠΑ. Οι “Εκδικητές”, οι οποίοι προβλήθηκαν στους κινηματογράφους των ΗΠΑ μία εβδομάδα μετα την προβολή τους στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, έκαναν άνοιγμα ρεκόρ στο τριήμερο 4-6 Μαΐου με κέρδη 203 εκατ. δολαρίων!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με την επίδοσή του αυτή, το Avengers περνάει και την ταινία “Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 2ο”, που είχε στο πρώτο τριήμερο της προβολής του σημειώσει κέρδη 169 εκατ. δολαρίων.

Οι Εκδικητές έσπασαν και ρεκόρ κερδών ανά κινηματογραφιική αίθουσα, με 46 χιλιάδες δολάρια κέρδη ανά αίθουσα. Όπως καταλαβαίνει κανείς, στους κινηματογράφους των ΗΠΑ που έπαιζαν τους Υπερήρωες της Marvel, συνέβαινε το αδιαχώρητο.

Για να κατάβουμε τη διαφορά, από τα 200,3 εκατ. δολάρια της πρωτιάς των Avengers, πέφτουμε στα 8 μόλις(;) εκατομμύρια του δεύτερου Think like a man, το οποίο για μία ακόμα εβδομάδα πλασάρεται σε καλή θέση στο αμερικάνικο Box Office. Στην τρίτη θέση είναι οι “Αγώνες Πείνας” (The Hunger Games) με 5,7 εκατ. δολάρια το τριήμερο, φτάνοντας σε συνολικά κέρδη 380,7 εκατ. δολάρια. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b