MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκπληκτική η Maria Menounos στο Dancing with the stars!

Αστέρι στον χορό αποδεικνύεται η Maria Menounos. Με ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της κλασικής μουσικής, τον “χορό των Ιπποτών” από το μπαλέτο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Προκόφιεφ, η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός, εκτέλεσε εκπληκτικά το χορευτικό της μέρος και αποθεώθηκε από την κριτική του αμερικάνικου Dancing with the stars.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Menounos μαζί με τον παρτενέρ της, τον χορευτή Derek Hough, εκτέλεσαν μία εξαιρετική- για τα δεδομένα του show- χορογραφία πάσο ντόμπλε στο εκπληκτικό κομμάτι του Προκόφιεφ, το οποίο ερμήνευε ζωντανή ορχήστρα.

Η έκπληξη της χορογραφίας είναι ότι η Menounos, που εμφανίζεται με μία τουαλέτα φωτιά στα κόκκινα, είναι μία Ιουλιέτα- βαμπίρ, με τα γνωστά μυτέρα δόντια που έχουμε δει στις ταινίες του είδους. Μετά από μία χορογραφία με εντυπωσιακές και άρτια εκτελεσμένες κινήσεις, στο φινάλε η Menounos ρίχνει μία ανελέητη δαγκωματιά στο λαιμό του παρτενέρ της.

Παρά το γεγονός ότι η Menounos υπέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια του show από πόνους και τραυματισμούς στα πόδια και στα πλευρά, η απόδοσή της ήταν εξαιρετική κι αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή. Χαρακτηρισμοί, όπως “κοφτερή σαν μαχαίρι”, “η βασίλισσα των καταραμένων είναι η βασίλισσα της νύχτας!”, “δάγκωσέ με τώρα!” τα λένε. Κι ακόμα περισσότερο το λένε τα τρία δεκάρια που έδωσαν στην τηλεπαρουσιάστρια οι τρεις κριτές (το πρώτο 30άρι που δόθηκε στο Dancing with the stars αυτή τη σεζόν).

Φυσικά, η τηλεπαρουσιάστρια έχει τη συνδρομή του Derek Hough, ο οποίος έχει διαδρομή στο show και θεωρείται  κορυφαίος χορογράφος του. Η Maria Menounos, σε προηγούμενες εκπομπές, έχει δηλώσει το πείσμα της για να πάει καλά στο show- λέγοντας μάλιστα ότι είναι αγωνίστρια, γιατί είναι Ελληνίδα. Και με την εμφάνισή της αυτή, το αποδεικνύει περίτρανα!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b