MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στην Ιαπωνία θα γυριστεί ο Wolverine

Απογοήτευση προκάλεσε στους φανς του Wolverine η είδηση που κυκλοφόρησε, ότι τα γυρίσματα του sequel της ταινίας X-Men Origins: Wolverine θα γυριστεί στην Αυστραλία και όχι στην Ιαπωνία, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Για να διασκεδάσουν τις φήμες, οι υπεύθυνοι της παραγωγής με πρώτο και καλύτερο τον Tim Rothman, διευθυντή της 20th Century Fox, διευκρίνισαν ότι μόνο τα εσωτερικά γυρίσματα θα γίνουν στην Αυστραλία, ενώ τα εξωτερικά στην Ιαπωνία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως δήλωσε ο Tim Rothman, στην Αυστραλία (τόπο καταγωγής του πρωταγωνιστή Hugh Jackman) θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα εσωτερικά, δηλαδή σε στούντιο. Αντίθετα, όλα τα εξωτερικά πλάνα θα γίνουν στην πιο εξωτική Ιαπωνία, όπως είχε υποσχεθεί η παραγωγή στους φαν της συγκεκριμένης σειράς ταινιών και του χαρακτήρα του Wolverine.

Η ταινία θα βασιστεί στο κόμικ των Chris Claremont και Frank Miller, ενώ το σενάριο γράφτηκε αρχικά από τον Christopher McQuarrie και στην συνέχεια ξαναγράφτηκε από τον Mark Bomback. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου του 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b