Στην Ιαπωνία θα γυριστεί ο Wolverine
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΑπογοήτευση προκάλεσε στους φανς του Wolverine η είδηση που κυκλοφόρησε, ότι τα γυρίσματα του sequel της ταινίας X-Men Origins: Wolverine θα γυριστεί στην Αυστραλία και όχι στην Ιαπωνία, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Για να διασκεδάσουν τις φήμες, οι υπεύθυνοι της παραγωγής με πρώτο και καλύτερο τον Tim Rothman, διευθυντή της 20th Century Fox, διευκρίνισαν ότι μόνο τα εσωτερικά γυρίσματα θα γίνουν στην Αυστραλία, ενώ τα εξωτερικά στην Ιαπωνία.
A
A
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΌπως δήλωσε ο Tim Rothman, στην Αυστραλία (τόπο καταγωγής του πρωταγωνιστή Hugh Jackman) θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα εσωτερικά, δηλαδή σε στούντιο. Αντίθετα, όλα τα εξωτερικά πλάνα θα γίνουν στην πιο εξωτική Ιαπωνία, όπως είχε υποσχεθεί η παραγωγή στους φαν της συγκεκριμένης σειράς ταινιών και του χαρακτήρα του Wolverine.
Η ταινία θα βασιστεί στο κόμικ των Chris Claremont και Frank Miller, ενώ το σενάριο γράφτηκε αρχικά από τον Christopher McQuarrie και στην συνέχεια ξαναγράφτηκε από τον Mark Bomback. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου του 2013.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Συναγερμός για το δημογραφικό: «Χάνει» 1,7 εκατομμύρια κατοίκους η Ελλάδα μέχρι το 2060
Αυτοκτονίες εφήβων: Αυξήθηκαν κατά 31,6% μέσα σε τέσσερα χρόνια
Το Onassis Culture στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia
Eurovision 2026: Αποδοκιμασίες για το Ισραήλ στον Α’ Ημιτελικό – Παρενέβη η ασφάλεια
Το BBC “βλέπει” τον Akyla στον τελικό της Eurovision – Όσα είπε για την εμφάνιση της Ελλάδας
Grammy 2027: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και η νέα τηλεοπτική στέγη
ΜΑΝΗΜΑΝΗ: Όταν η μνήμη σερβίρεται στο τραπέζι
Το “Τόσο Πολύ” μιλά για όλα όσα φοβόμαστε να πούμε – αλλά θέλουμε να νιώσουμε
Eurovision 2026: Όλα όσα είπε ο Akylas μετά την πρόκριση στον τελικό
Μετά 20 έτη: Στο Καπνεργοστάσιο η 8η Μπιενάλε της Αθήνας