MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Russell Crowe: Έκλεισε η φωνή του τραγουδώντας στους Άθλιους

O δυναμικός Russell Crowe βρήκε τον μπελά του, όταν χρειάστηκε να τραγουδήσει. Ως πρωταγωνιστής στο μιούζικαλ Les Miserables (Οι άθλιοι), είναι υποχρεωμένος, όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, να τραγουδάει live στα γυρίσματα της ταινίας, με αποτέλεσμα να κλείσει η φωνή του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που συμμετέχουν στο γύρισμα, όχι μόνο ο “μονομάχος”, αλλά και άλλοι ηθοποιοί της ταινίας, είχαν σοβαρά προβλήματα με τις φωνές τους. Ο λόγος είναι η επιμονή του σκηνοθέτη, να τραγουδάνε την ώρα των γυρισμάτων και όχι σε στούντιο. Κάθε μεγάλη μουσική σκηνή του μιούζικαλ ηχογραφείται live. Κι επειδή, ο σκηνοθέτης Tom Hooper είναι τελειομανής, βάζει τους ηθοποιούς να τραγουδάνε ξανά και ξανά, μέχρι το αποτέλεσμα να είναι υψηλού επιπέδου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί πολύ η φωνή του Crowe. Λεμονάδες με τζίντζερ επιστρατεύθηκαν για να γιατρεύσουν τις φωνές των ηθοποιών, διότι θεωρείται ότι κάνουν καλό στις φωνητικές χορδές.

Η βρετανική ταινία μιούζικαλ Les Miserables (Οι Άθλιοι), βασίζεται στο πασίγνωστο μυθιστόρημα του Βίκτορ Ουγκό. Στην ταινία παίζουν, εκτός από τον Russell Crowe, o Hugh Jackman, η Amanda Seyfried, η Anne Hathaway, o Sacha Baron Cohen, η Helena Bonham Carter και άλλοι.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b