MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επιβεβαιώνεται! H Lindsay Lohan θα παίξει την Elizabeth Taylor!

Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, αλλά επιβεβαιώνεται πλήρως η φημολογία πως η Lindsay Lohan θα ερμηνεύσει την μεγάλη Elizabeth Taylor στην βιογραφική της ταινία με τίτλο Liz and Dick. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο παραγωγός της ταινίας λέει πως η Lohan είναι τέλεια για το ρόλο και ότι θα λάμψει… Έλεος!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο παραγωγός Larry Thompson επιβεβαίωσε την είδηση σε συνέντευξή του στο E! Μάλιστα δήλωσε ότι η Lohna ήταν η νούμερο ένα επιλογή τους για την ταινία. “Πραγματικά πιστεύουμε ότι η Lindsay Lohan είναι τέλεια για να παίξει την Elizabeth Taylor στην ταινία μας… Νομίζω ότι η Lindsay- που είναι πολύ ταλαντούχα- άξιζε μία ακόμα ευκαιρία”, δήλωσε ο παραγωγός.

Τώρα, το κατά πόσον μία ηθοποιός που η μεγαλύτερη επιτυχία της τελευταία ήταν ότι φωτογραφήθηκε για το Playboy είναι τέλεια για να παίξει μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς και σταρ του 20ου αιώνα, δείχνει κάτι για το επίπεδο της ταινίας που ετοιμάζεται.

Ο παραγωγός πάντως θεωρεί πως η Lohan θα καταφέρει να προσελκύσει το νεανικό κοινό στην ταινία. Μάλιστα, θεωρεί ότι η Lindsay Lohan θα δώσει μία λάμψη μαγείας στο project, “μία λάμψη του σήμερα!” όπως είπε χαρακτηριστικά ο Larry Thompson. Ασχολίαστο…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b