MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παραμύθια της Χαλιμάς ο γάμος της Jennifer Aniston στην Κρήτη!

Τελικά δεν θα στρώσουν κόκκινο χαλί στην Κρήτη και στην Ελούντα, για το γάμο της σταρ του Hollywood Jennifer Aniston με τον Justin Theroux.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εκπρόσωπος της 43χρονης ηθοποιού διέψευσε δημοσίευμα που αναφέρει πως η Aniston ταξίδεψε πρόσφατα στο νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα στην Ελούντα, για να εντοπίσει τις κατάλληλες τοποθεσίες για να κάνει έναν ελληνικό παραδοσιακό γάμο.

Το δημοσίευμα φάνταζε πειστικό, δεδομένου ότι ο πατέρας της Aniston έχει καταγωγή από την Κρήτη, αλλά διαψεύσθηκε κατηγορηματικά, από την εκπρόσωπο της ηθοποιού “Πώς γίνεται μία από τους πιο πολυφωτογραφημένες προσωπικότητες στον πλανήτη, να πηγαίνει στην Ελλάδα, για να τσεκάρει ένα ξενοδοχείο, για το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ, χωρίς να την φωτογραφήσει κανένας;” διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος της σταρ. Το δημοσίευμα διαψεύσθηκε και από εκπροσώπους του ξενοδοχείου, που αναφέρθηκε. 

Θα ήταν μία καλή διαφήμιση για το νησί της Κρήτης και τον τουρισμό του, αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε καν πρόταση γάμου δεν υπάρχει. Μάλλον η γλυκιά Jennifer δεν παντρεύεται γενικώς.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b