MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Schwarzenegger -De Vito: Από δίδυμοι γίνονται τρίδυμοι με τον Eddie Murphy!

Μεγάλες επιστροφές στο Hollywood φέρνει το sequel της ταινίας “Οι δίδυμοι” (The twins). Μαζί με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Arnold Schwarzenegger και Danny De Vito έρχεται να προστεθεί το όνομα του γνωστού κωμικού Eddie Murphy.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Είναι κοινό μυστικό ότι η καριέρα των τριών ηθοποιών δεν είναι στα φόρτε της. Κι αν για τον Schwarzenegger η δικαιολογία είναι η εμπλοκή του στην πολιτική, για τους άλλους δύο μάλλον είχε έρθει η φυσιολογική κάμψη, που παρατηρείται στους σταρ.

Έτσι η επιστροφή των τριών στο πλατό, για να γυρίσουν το sequel μίας ταινίας που είχε προβληθεί το 1988, είναι ένα στοίχημα. Το αν θα τους βγει, θα το δούμε, σύμφωνα με πληροφορίες, το 2014, όταν θα προβληθεί η νέα ταινία, 26 δηλαδή χρόνια μετά από την πρώτη!

Στη νέα ταινία, οι De Vito και Swarzenegger, οι οποίοι, αν και δεν μοιάζουν σε τίποτα, είναι δίδυμα αδέρφια, λόγω ενός επιστημονικού πειράματος, βρίσκουν έναν ακόμα αταίριαστο αδερφό, τον Eddie Myrphy. Από δίδυμοι, δηλαδή, γίνονται τρίδυμοι! Έτσι, όπως είναι απολύτως λογικό, ο τίτλος του sequel θα είναι Triplets (τρίδυμοι).


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b