MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Box Office: To Think like a man έσπασε το σερί των Αγώνων Πείνας

Οι “Αγώνες πείνας” (Hunger Games) έχασαν την πρωτιά στο Box Office των ΗΠΑ το τριήμερο 20-22 Απριλίου από το Think like a man, ταινία που μιλάει για σχέσεις και μπλεξίματα 4 παντρεμένων ζευγαριών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Tim Story, έκανε δυναμικό ντεμπούτο το τελευταίο τριήμερο (Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή) σημειώνοντας κέρδη 33 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ταινία είχε πολύ χαμηλό μπάτζετ, στα 12 εκατ. δολάρια, επομένως με το άνοιγμα σημειώνει μεγάλη οικονομική επιτυχία.

Δεύτερη στο Box Office είναι η ταινία The lucky one, για έναν πεζοναύτη που υπηρέτησε τη θητεία του στο Ιράκ και πλέον αναζητεί στις ΗΠΑ μία γυναίκα, που ήταν το γούρι του. Κέρδη 22 εκατομμύρια δολάρια σημείωσε η ταινία, σκηνοθεσίας Scott Hicks.

Στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι “Αγώνες πείνας” είχαν κέρδη 12 εκατ. δολαρίων, φτάνοντας συνολικά σε κέρδη τα 356,9 εκατ. δολάρια.

Στο ελληνικό box office έτσι κι αλλιώς οι “Αγώνες πείνας” δεν είχαν την απήχηση που είχαν σε άλλες χώρες. Μέσα στο τετραήμερο 12-04/15-04 στην πρώτη τριάδα είναι: πρώτο το “Καθρέφτη καθρεφτάκι μου” με την Julia Roberts, έκοψε 14.645 εισιτήρια, δεύτερο “η οργή των Τιτάνων” με 10.418 και τρίτο “το μικρό σπίτι στο δάσος” με 10.273 εισιτήρια.

Περισσότερα από Cine News