MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mickey Rourke και Rosario Dawson επιστρέφουν στο Sin City 2

Την επιστροφή του Mickey Rourke στο sequel του Sin City προανήγγειλε o Robert Rodriguez. Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, δήλωσε ότι είχε γεύμα με τον ηθοποιό και ότι ο Mickey Rourke φάνηκε ενθουσιώδης για το ενδεχόμενο επιστροφής στη νέα ταινία. Επίσης, ο Rodriguez δήλωσε ότι και η Rosario Dawson έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει στο sequel του Sin City.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην πρώτη ταινία ο Mickey Rourke έπαιζε τον σκληροτράχηλο Marv, o οποίος στο φινάλε της ιστορίας του εκτελείται στην ηλεκτρική καρέκλα. Στο sequel της ταινίας, με τίτλο “Sin City: A Dame To Kill For” γίνεται αναδρομή πίσω στο χρόνο, οπότε ο Marv θα είναι ζωντανός κι ανελέητος, όπως στο πρώτο έργο. Επίσης, η Rosario Dawson παίζει την μάχιμη πόρνη Gail, έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα για το έργο.

Η ταινία θα εστιάζει στον κακοποιό Dwight McCarthy (τον ερμήνευε ο Clive Owen στο πρώτο Sin City), o οποίος θα συναντήσει μια πρώην του, την Ava. Αυτή θα του πει ότι κάποιος θέλει να την σκοτώσει και ο Dwight θα κάνει ό,τι μπορεί για να την κρατήσει ζωντανή, έστω κι αν αυτό σημαίνει πολύ αίμα.

H πιο σημαντική επιστροφή για το sequel θα είναι αυτή του Clive Owen, ο οποίος όμως πριν λίγους μήνες σε συνέντευξή του στο MTV δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του. “Είχα περάσει φανταστικά στην ταινία αυτή. Νομίζω πως η ταινία ήταν ριζοσπαστική και είμαι μεγάλος φαν. Φυσικά, θα με ενδιέφερε να συμμετείχα σε ένα sequel- αλλά δεν ξέρω ποιό θα είναι η κατάσταση όταν πάει να γίνει κάτι τέτοιο” δήλωσε ο Clive Owen.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b