MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Penelope Cruz: Καίγεται να βρεθεί στο πλευρό του Javier Bardem στo Counselor

Η νέα ταινία του Ridley Scott “The Counselor” θα συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό αστέρων, όπως τον Michael Fassbender, που θα είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά και οι Brad Pitt και Javier Bardem. Στο πλευρό του συντρόφου της επιθυμεί να βρεθεί και η καυτή Ισπανίδα Penelope Cruz, ενώ είναι ένα ζήτημα κατά πόσον θα καταφέρει να συμμετάσχει τελικά στο καστ της ταινίας η Angelina Jolie.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H Angelina Jolie σύμφωνα με πληροφορίες, αν και αρχικά είχε συμφωνήσει να πάρει μέρος στην ταινία, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πολύ “φουσκωμένο” πρόγραμμά της, το οποίο περιλαμβάνει και τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent. To κενό που ενδεχομένως θα δημιουργηθεί σε μία σούπερ-χοτ σούπερ σταρ πρωταγωνίστρια θα ήθελε πολύ να το καλύψει η Penelope Cruz. Έτσι, ενώ θα χαλάσει το δίδυμο Brangelina στην ταινία, θα υπάρξει στη θέση του το δίδυμο Bardem-Cruz κι όλοι θα είναι ικανοποιημένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Cruz είναι σε συζητήσεις για να παίξει το αντικείμενο του πόθου του Fassbender. O Michael Fassbender στη νέα ταινία του Ridley Scott θα ερμηνεύσει έναν δικηγόρο, κοντά στο Μεξικό, που μπλέκει σε μια ιστορία με εμπόριο ναρκωτικών. Ο Bardem θα είναι ένας πάμπλουτος γνωστός του δικηγόρου, ενώ ο Brad Pitt ένας σκοτεινός τύπος, που θα εμφανισθεί στην πορεία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b