MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H πρώτη φώτο του Anthony Hopkins ως Hitchcock!

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Anthony Hopkins μακιγιαρισμένου για τις ανάγκες του ρόλου που ερμηνεύει, ως ο διάσημος σκηνοθέτης Alfred Hitchcock στην ταινία που ονομάζεται… Hitchcock. Όπως φαίνεται από τη φώτο, οι make up artists της ταινίας έκαναν εξαιρετική δουλειά, καθώς ο γνωστός ηθοποιός δείχνει φτυστός ο μεγάλος σκηνοθέτης. Ας ελπίσουμε το ίδιο πειστική να είναι και η ερμηνεία του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία ο Anthony Hopkins είναι παντρεμένος με την Helen Mirren. Συμμετέχουν ακόμα στο καστ της ταινίας και η Scarlett Johansson  και ο James D’Arcy . Θα ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστές της ταινίας, δηλαδή την Janet Leigh και τον Anthony Perkins αντίστοιχα.

Και η Jessica Biel συμμετέχει, για ναερμηνεύσει την Vera Mills, την ηθοποιό που έπαιξε το ρόλο της Lila Crane στην ταινία του μεγάλου βρετανού σκηνοθέτη. Επίσης, η Τoni Collette, ο Michael Stuhlbarg, ο Danny Huston και ο Michael Wincott είναι σε διαπραγματεύσεις για να πάρουν μέρος στην ταινία.

Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί o Sacha Gervasi, έχει σκοπό να δείξει πώς ο θρυλικός σκηνοθέτης βασανίσθηκε, για να δημιουργήσει το “Ψυχώ”. Θα εξερευνήσει, ακόμα, το θέμα της σχέση του Hitchcock με τους ηθοποιούς του. Το σενάριο είναι του John McLaughlin.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b