MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Νικόλ Κίντμαν θα παίξει την Γκρέις Κέλι

Τη διάσημη ηθοποιό και πριγκίπισσα του Μονακό πρόκειται πιθανότατα να ενσαρκώσει σε μια καινούρια ταινία η Νικόλ Κίντμαν.

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη από όλες τις γνωστές πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ για ένα πολυπόθητο όσο και δύσκολο ρόλο: Η Γκρέις Κέλι υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες σταρ της δεκαετίας του ’50, πρωταγωνίστρια σε ταινίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ όπως το “Rear Window”, και είχε κερδίσει βραβείο Όσκαρ το 1955 με το “The Country Girl”. Στο απόγειο της καριέρας της εγκατέλειψε τον κινηματογράφο για να παντρευτεί τον Ρενιέ και να γίνει πριγκίπισσα του Μονακό και το 1982 έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα.

Η ταινία που σχεδιάζεται θα λέγεται “Grace of Monaco” και θα είναι μια γαλλική παραγωγή με προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια δολάρια και σκηνοθέτη τον Ολιβιέ Νταάν που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με τη βιογραφία της Εντίθ Πιάφ “La Vie en Rose”. Το σενάριο επικενρώνεται στην περίοδο 1961-62 οπότε η πριγκίπισσα είχε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη καμπή στις σχέσεις του Μονακό με τη Γαλλία. Η Νικόλ Κίντμαν, που είχε κερδίσει το Όσκαρ ενσαρκώνοντας τη συγγραφέα Βιρτζίνια Γουλφ στο “The Hours”, θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες με τη συμμετοχή της στις ταινίες “The Paperboy” του Λι Ντάνιελς και “Stoker” του Παρκ Τσαν-γουκ, ενώ πρόκειται να γυρίσει και το “The Railway Man” δίπλα στον Κόλιν Φερθ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b