MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Chloe Grace Moretz είναι η νέα Carrie

Η συνεχώς ανερχόμενη Chloe Grace Moretz πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα εκδοχή της θρυλικής ταινίας τρόμου “Carrie”.

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Αν και μόλις 15 ετών, η Chloe Grace Moretz έχει ήδη ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, ξεχωρίζοντας σε ταινίες όπως οι “(500) Days of Summer”, “Kick-Ass” και “Let Me In”. Την είδαμε πρόσφατα στο πολυβραβευμένο “Hugo” του Martin Scorsese και θα τη δούμε σύντομα δίπλα στον Johnny Depp και στη Michelle Pfeifer στο “Dark Shadows” του Tim Burton. Τώρα η πολυτάλαντη πιτσιρίκα βρίσκεται μπροστά σε μια νέα πρόκληση: Τον ρόλο της Carrie, που από το 1976 έχει ταυτιστεί με την Sissy Spacek.
Βασισμένη στην ιστορία του Stephen King με ηρωίδα μια ντροπαλή και καταπιεσμένη μαθήτρια που ανακαλύπτει τις τηλεκινητικές δυνάμεις που διαθέτει και τις χρησιμοποιεί για να εκδικηθεί τους συμμαθητές της, η ταινία του Brian de Palma είχε κάνει τεράστια αίσθηση τότε. Τη νέα εκδοχή της πρόκειται να γυρίσει η Kimberly Peirce που είχε σκηνοθετήσει το “Boys Don’t Cry”. Ενθουσιασμένη η Chloe Grace Moretz έγραψε στο twitter ευχαριστώντας την Peirce και το στούντιο της MGM για “την ευκαιρία της ζωής της”.

Περισσότερα από Cine News