MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Cameron Diaz: Πιάστηκε στα… πράσα με τον Jude Law!

Δύο από τα πιο καυτά ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ο Jude Law και η Cameron Diaz είναι πλέον ζευγάρι. Οι δύο σταρ, που είχαν κατά καιρούς σχέσεις με άλλα μεγάλα ονόματα της showbiz, αποτελούν, όπως όλα δείχνουν, το νέο καυτό ειδύλλιο του Hollywood.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έγινε αντιληπτό να έχει τρυφερές περιπτύξεις σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Los Angeles.

Aρχικά απλώς γευμάτιζαν, αλλά στη συνέχεια οι δύο σταρ ήρθαν πιο «κοντά». Έτσι ο Jude Law ζήτησε δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Λέγεται μάλιστα, πως το τελευταίο διάστημα, οι συναντήσεις τους είναι όλο και πιο συχνές, με τον διάσημο ηθοποιό να ταξιδεύει συχνά πυκνά στην Αμερική.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως η Gwyneth Paltrow έκανε το προξενιό. Η Paltrow έχει παίξει με τον Jude Law στον Ταλαντούχο κύριο Ρίπλεϋ. Με τη φίλη της Cameron Diaz θα συμπρωταγωνιστήσουν στην νέα ταινία του Ryan Murphy, One Hit Wonders, όπου θα υποδυθούν τραγουδίστριες που είχαν μια μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του 1990, και στη σημερινή εποχή δεν έχουν τίποτα να πουν για τη σταδιοδρομία τους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b