MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jessica Biel: Μαζί με την Scarlett Johansson στην ταινία για τα γυρίσματα του Ψυχώ

Πανδαισία αστέρων στην ταινία για το πώς γυρίστηκε το πιο διάσημο θρίλερ όλων των εποχών, το Psycho του Alfred Hitchcock. Και η Jessica Biel έρχεται να προστεθεί στο καστ της ταινίας, μαζί με την Scarlett Johansson, τον Anthony Hopkins και την Helen Mirren. Η καυτή Jessica θα ερμηνεύσει την Vera Mills, την ηθοποιό που έπαιξε το ρόλο της Lila Crane στην ταινία του μεγάλου βρετανού σκηνοθέτη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Επίσης, η Τoni Collette, ο Michael Stuhlbarg, ο Danny Huston και ο Michael Wincott είναι σε διαπραγματεύσεις για να πάρουν μέρος στην ταινία.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, τη γυναίκα που μαχαιρώθηκε στην ντουζιέρα της στην πιο θρυλική σκηνή τρόμου, την Janet Leigh, θα ερμηνεύσει η Scarlett Johansson, η οποία μαζί με τον James D’Arcy θα ερμηνεύσει τους πρωταγωνιστές της ταινίας, δηλαδή την Janet Leigh και τον Anthony Perkins αντίστοιχα. Από την πλευρά τους, ο Anthony Hopkins θα ερμηνεύσει τον ρόλο του μεγάλου σκηνοθέτη Hitchcock και η Helen Mirren αυτόν της συζύγου Hitchcock.

Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί o Sacha Gervasi, έχει σκοπό να δείξει πώς ο θρυλικός σκηνοθέτης βασανίσθηκε, για να δημιουργήσει το “Ψυχώ”. Θα εξερευνήσει, ακόμα, το θέμα της σχέση του Hitchcock με τους ηθοποιούς του. Το σενάριο του John McLaughlin παραλληλίζεται από πολλούς με το “Επτά μέρες με τη Μέριλιν”. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο ρόλος της Scarlett είναι υλικό για υποψηφιότητα στα Oscar, όπως ήταν κι εκείνος της Michelle Williams, που έπαιξε την Monroe.

Με αυτήν την ταινία συνεχίζεται η παράδοση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό και αποθεώθηκε στα φετινά Όσκαρ, το Hollywood να γυρίζει πίσω, στο παρελθόν του κινηματογράφου.

Γιώργος Σμυρνής

Τη γυναίκα που μαχαιρώθηκε στην ντουζιέρα της στην πιο θρυλική σκηνή τρόμου, την Janet Leigh, θα ερμηνεύσει η Scarlett Johansson.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b