MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαρώνει στα αμερικάνικα ταμεία το The Lorax

Η 3D ταινία κινουμένων σχεδίων The Lorax έσπασε ταμεία στις ΗΠΑ και κυριάρχησε στο αμερικάνικο box office την τελευταία εβδομάδα. Ακολούθησαν η ανατρεπτική κωμωδία Project X και η περιπέτεια Act of Valor.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το The Lorax είναι μια 3D κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου παιδικού βιβλίου του Dr. Seuss. Η υπόθεση αναφέρεται σε ένα δωδεκάχρονο αγόρι που προσπαθεί να ανακαλύψει το μόνο πράγμα που μπορεί να κερδίσει την προσοχή του κοριτσιού των ονείρων του. Για να το βρει, πρέπει να μάθει την ιστορία του Lorax, ενός γκρινιάρικου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που αγωνίζεται για να προστατεύσει τον κόσμο. Ακούγονται οι διάσημες φωνές των Zac Efron, Taylor Swift και Danny DeVito. Στις ελληνικές αίθουσες η ταινία θα προβληθεί στις 5 Απριλίου.

Το The Lorax την εβδομάδα 2-8 Μαρτίου είχε κέρδη της τάξης των 83 εκατ. δολαρίων περίπου, στην πρώτη μόλις εβδομάδα προβολής του. Αντίστοιχα, το Project X, μια κωμωδία τύπου American Pie, που ήρθε δεύτερο σε εισιτήρια την ίδια περίοδο, σημείωσε κέρδη 28,5 εκατ. δολαρίων. Η περιπέτεια Act of Valor- η οποία την προτελευταία εβδομάδα ήταν στην πρώτη θέση του αμερικάνικου box office- τώρα έπεσε στην τρίτη θέση, με κέρδη 17,5 εκατ. δολαρίων.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b