MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Natalie Portman και Javier Bardem θέλουν να παίξουν στη νέα ταινία του Ridley Scott

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Όταν ένας σκηνοθέτης με το βιογραφικό του Ridley Scott κάνει ταινία, είναι λογικό πολλοί σταρ του Hollywood να παρακαλάνε να παίξουν σε αυτήν. Στην ταινία που ετοιμάζει, “Counselor”, ήδη έχει κλείσει για πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender, ενώ ήδη μια μεγάλη ομάδα αστέρων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πλαισιώσει το καστ της παραγωγής.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Αρχικά, είχε αναφερθεί ότι για την ταινία ενδιαφέρονταν τόσο ο Brad Pitt, όσο και ο Javier Bardem. Όμως, πλέον ο Brad Pitt δεν θεωρείται διαθέσιμος, διότι έχει αναλάβει άλλες υποχρεώσεις. Όμως, η Natalie Portman είναι διαθέσιμη και δεν το κρύβει, καθώς δεν έχει συμμετάσχει σε κάποιο project από τότε που γέννησε, πέρσι.  Η Natalie αυτοπροτάθηκε για το ρόλο της Laura στην ταινία, για τον οποίο ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες.

Ο Bardem στην ταινία θέλει να παίξει το ρόλο του κακού, που ονομάζεται Reiner. Ο Ισπανός ηθοποιός έχει αρκετούς λόγους να επιθυμεί τη συμμετοχή του στο έργο, καθώς το σενάριο υπογράφει ο  Cormac McCarthy, ο οποίος είχε μετατρέψει σε σενάριο και το μυθιστόρημα “Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους”. Θυμίζουμε ότι και τότε ο Javier Bardem είχε παίξει το ρόλο ενός αδιανόητα εγκληματικού δολοφόνου, κερδίζοντας και το Oscar.

Η πλοκή του έργου περιστρέφεται γύρω από έναν δικηγόρο, τον Michael Fassbender, που μπλέκεται σε μια παράνομη ιστορία ναρκωτικών, νομίζοντας ότι απλά θα “γλύψει το μέλι” χωρίς κανείς να το καταλάβει. Όμως, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτά τα θρίλερ, όλα πάνε στραβά και ο δικηγόρος αρχίζει να παλεύει για την επιβίωσή του.



Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν σπάει ρεκόρ πριν καν βγει στις αίθουσες
Cine News
Απονεμήθηκαν τα Ελληνικά Βραβεία Animation 2026
Cine News
Έρχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Αναλυτικά το πρόγραμμα
Cine News
Οι δωρεάν προβολές επιστρέφουν στον Κήπο του Μεγάρου – Αρχή με το “Ναμπούκκο” του Βέρντι
Cine News
Cinefix: Ιούνιος και Ιούλιος φέρνουν κινηματογραφικό καύσωνα και νουάρ πάθη στο ΕΜΣΤ
Cine News
«170 τετραγωνικά»: Στη μεγάλη οθόνη το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας
Cine News
Η «Αμελί» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη 25 χρόνια μετά
Cine News
Δράκοι, μεγάλες επιστροφές και δυνατές πρεμιέρες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Οι Άγριες Μέρες Μας ή Ρωμαίος και Ιουλιέτα; Όσα αξίζει να δεις στην TV αυτό το Σαββατοκύριακο
Cine News
ERTFLIX: Γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα με ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό αφιέρωμα
Cine News
Το ντοκιμαντέρ του Uli M Schueppel για τους Einsturzende Neubauten στο σινεμά
Cine News
Furious: Η νέα δραματική σειρά κάνει πρεμιέρα στο Disney+