MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Natalie Portman και Javier Bardem θέλουν να παίξουν στη νέα ταινία του Ridley Scott

Όταν ένας σκηνοθέτης με το βιογραφικό του Ridley Scott κάνει ταινία, είναι λογικό πολλοί σταρ του Hollywood να παρακαλάνε να παίξουν σε αυτήν. Στην ταινία που ετοιμάζει, “Counselor”, ήδη έχει κλείσει για πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender, ενώ ήδη μια μεγάλη ομάδα αστέρων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πλαισιώσει το καστ της παραγωγής.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αρχικά, είχε αναφερθεί ότι για την ταινία ενδιαφέρονταν τόσο ο Brad Pitt, όσο και ο Javier Bardem. Όμως, πλέον ο Brad Pitt δεν θεωρείται διαθέσιμος, διότι έχει αναλάβει άλλες υποχρεώσεις. Όμως, η Natalie Portman είναι διαθέσιμη και δεν το κρύβει, καθώς δεν έχει συμμετάσχει σε κάποιο project από τότε που γέννησε, πέρσι.  Η Natalie αυτοπροτάθηκε για το ρόλο της Laura στην ταινία, για τον οποίο ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες.

Ο Bardem στην ταινία θέλει να παίξει το ρόλο του κακού, που ονομάζεται Reiner. Ο Ισπανός ηθοποιός έχει αρκετούς λόγους να επιθυμεί τη συμμετοχή του στο έργο, καθώς το σενάριο υπογράφει ο  Cormac McCarthy, ο οποίος είχε μετατρέψει σε σενάριο και το μυθιστόρημα “Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους”. Θυμίζουμε ότι και τότε ο Javier Bardem είχε παίξει το ρόλο ενός αδιανόητα εγκληματικού δολοφόνου, κερδίζοντας και το Oscar.

Η πλοκή του έργου περιστρέφεται γύρω από έναν δικηγόρο, τον Michael Fassbender, που μπλέκεται σε μια παράνομη ιστορία ναρκωτικών, νομίζοντας ότι απλά θα “γλύψει το μέλι” χωρίς κανείς να το καταλάβει. Όμως, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτά τα θρίλερ, όλα πάνε στραβά και ο δικηγόρος αρχίζει να παλεύει για την επιβίωσή του.



Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b