MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
15
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Movida Corona 2012, διαγωνισμός Dj

Η Corona Extra ανοίγει και φέτος την αυλαία του διαγωνισμού για την ανάδειξη ενός ακόμα DJ της house μουσικής.

Monopoli Team

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να είναι άνω των 18, και να ανεβάσουν το demo τους στο site www.coronaexperience.gr από τις 5 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου 2012. Ο DJ, από όλες τις συμμετέχουσες χώρες, που θα έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους μέχρι τις 23/10/2012, περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό Ευρώπης.

Πρεσβευτής του διαγωνισμού, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο DJ G.Pal, που θα αξιολογήσει όλες τις συμμετοχές και θα συμβάλει στο να επιλεγούν οι 16 καλύτεροι DJ που θα διαγωνιστούν στους προκριματικούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μέρος της απόφασης θα διαμορφωθεί και από το κοινό, που θα μπορεί να ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού online και live. Οι 4 επικρατέστεροι DJ των προκριματικών θα είναι και οι μεγάλοι τυχεροί που θα διαγωνιστούν στον τελικό της Αθήνας για τον τίτλο του National DJ Ελλάδας.

Οι National DJs όλων των χωρών θα ταξιδέψουν φέτος στη Σουηδία για να διαγωνιστούν για τον τίτλο του Movida Corona Tour DJ 2013! Ο νικητής που θα καταλάβει την 1η θέση κερδίζει, επιπλέον, συμμετοχή σε 3 CDs της δισκογραφικής εταιρείας Pacha Recordings, την ευκαιρία να παίξει live στο Pacha Club στην Ibiza και τη δυνατότητα για εμφανίσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ ο 2ος και ο 3ος νικητής, θα ταξιδέψουν στο Ultra Music Festival στο Μαϊάμι.

Πληροφορίες:
http://www.coronaexperience.gr/gr/movida-corona
http://www.facebook.com/CoronaExperience
https://twitter.com/CoronaXperience

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b