MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Muppets ξανά!

Μετά την πολύ πετυχημένη κινηματογραφική επιστροφή των ηρώων του «Muppet Show», δόθηκε το πράσινο φως για την προετοιμασία της συνέχειας.

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Η ταινία «The Muppets» γνώρισε αρκετά μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, με εισπαράξεις που έφτασαν τα 155 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, θετικότατες κριτικές και ένα βραβείο Όσκαρ για το τραγούδι «Man or Muppet» που έγραψε για το φιλμ ο Μπρετ ΜακΚένζι. Η Disney έχει ήδη αναθέσει τη συγγραφή του σεναρίου για τη συνέχεια της ταινίας στους ίδιους γραφιάδες, τον Τζέιμς Μπόμπιν (που ήταν και σκηνοθέτης του «The Muppets») και Νίκολας Στόλερ.

Ο Τζέισον Σίγκελ, που πρωταγωνίστησε στην ταινία, συμμετείχε στο σενάριο και είχε καθοριστική συμβολή στην κινηματογραφική επιστροφή των «Muppets» δεν θα είναι ανάμεσα στους σεναριογράφους του σίκουελ, λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων σε σινεμά και τηλεόραση, αλλά είναι πολύ πιθανό να επαναλάβει το ρόλο του. Η συμμετοχή του Κέρμιτ, της Μις Πίγκι, του Γκόνζο, του Άνιμαλ και των υπόλοιπων Muppets θεωρείται δεδομένη…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b