MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Natalie Portman: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της μυστικά από τα media

Κάτω από τη μύτη των media φαίνεται ότι παντρεύτηκαν η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied. Η ηθοποιός, που ήταν φωτιά στα κόκκινα στην τελετή απονομής των Oscar του 2012, φορούσε το μονόπετρο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες έχει σχεδιάσει ο Jamie Wolf.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για το δαχτυλίδι αυτό έχει ειπωθεί ότι είναι οικολογικό- φτιαγμένο δηλαδή από ανακυκλώσιμα και μη βλαπτικά για το περιβάλλον πανάκριβα υλικά. Χλιδή και οικολογία πάνε μαζί στο Hollywood!

Σχετικά με το ζευγάρι τώρα, οι δυο τους ερωτεύθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Μαύρου κύκνου”. Άνθρωποι που τους βλέπανε, έχουν δηλώσει ότι η χημεία τους ήταν πολύ μεγάλη και η αμοιβαία έλξη τους “έβγαζε μάτι”. 

Στα Oscar του 2011 η Natalie Portman είχε αποκαλέσει τον Benjamin Millepied “πανέμορφή μου αγάπη” και τον ευχαρίστησε που της χάρισε τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Οι δυο τους έκαναν κι ένα γιο, τον Aleph, τον Ιούνιο του 2010.

Με δεδομένο ότι το Aleph σημαίνει Άλφα σε πολλά πρώιμα αλφάβητα (Χαανίτικο, φοινικικό κτλ), να υποθέσω πως αν το δεύτερο παιδί τους είναι κόρη, θα το ονομάσουν Beth;

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b