MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Ο Ryan Gosling είναι ένα όνειρο!” λέει η καυτή Eva Mendes

Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Ο λόγος για την Eva Mendes και τον Ryan Gosling, οι οποίοι είναι αρκετό καιρό ζευγάρι, αλλά ακόμα η ηθοποιός δεν θέλει να μιλήσει για την σχέση τους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Marie Claire η σέξι 37χρονη, αν και δεν διέψευσε το ότι είναι σε σχέση με τον Ryan Gosling, δεν το επιβεβαίωσε κιόλας.

“Νιώθω άβολα να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι πάρα πολύ προσωπικό” δήλωσε στο περιοδικό η Eva Mendes. Απάντησε πάντως σε ερώτηση σχετικά με τον Gosling από επαγγελματικής σκοπιάς: “Ο Ryan είναι ένα όνειρο να τον έχεις συμπρωταγωνιστή. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο δημιουργικά ικανοποιημένη σε μια ταινία. Είναι καταπληκτικός!”

Η Eva, συνεπώς, νιώθει απέραντο θαυμασμό για τον σύντροφό της. Επίσης, δήλωσε ότι δεν της αρέσει να μιλάει για θέματα, όπως γάμοι και παιδιά. Και γιατί βαριέται, αλλά και γιατί είναι προληπτική.

“Δεν μιλάω για πράγματα που θέλω να γίνουν στο μέλλον, γιατί φοβάμαι ότι με το να λέω μεγάλες κουβέντες γι’ αυτά, δεν θα συμβούν ποτέ”. Φοβάται δηλαδή ότι θα τα γρουσουζέψει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b