MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Julianne Moore γίνεται φτυστή Sarah Palin (trailer)

Τη δόξα της Meryl Streep φαίνεται ότι ζήλεψε η Julianne Moore. Όπως η πρώτη κέρδισε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας την “Σιδηρά Κυρία” Margaret Thatcher, η Moore ερμηνεύει μια αμερικανίδα πολιτικό της δεξιάς, την περιβόητη Sarah Palin. Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως, το ύφος της ταινίας είναι μάλλον αρνητικό προς την πολιτικό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία της HBO ονομάζεται “Game Change” και εστιάζει στην καμπάνια του John McCain εναντίον του Barrack Obama το 2008. Τον McCain ερμηνεύει ο Ed Harris και τον άνθρωπο που οργάνωσε την καμπάνια του, τον Steve Schmidt, ο Woody Harrelson. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Jay Roach. Tο σενάριο, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο των Mark Halperin και John Heilemann, έχει γράψει ο Danny Strong.

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, η Palin παρουσιάζεται ως μία κατασκευασμένη πολιτικός από τον ενορχηστρωτή της καμπάνιας του McCain, αλλά διαμαρτύρεται γι’ αυτό. Στην ταινία επίσης προβάλλονται και μερικές από τις περιβόητες γκάφες της πολιτικού.

Η ταινία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο στις ΗΠΑ. Θυμίζουμε ότι το 2012 είναι προεκλογική χρονιά για την Αμερική. Επομένως, μάλλον γι’ αυτό επιλέχθηκε το τρέχον έτος για την συγκεκριμένη ταινία.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/IPhh7mch5zo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b