MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Monty Pythons επιστρέφουν!

Κοντά σε μια ιστορική επιστροφή βρίσκονται τα μέλη του κωμικού group Monty Pythons! Οι Michael Palin, John Cleese, Terry Jones, Terry Gilliam και Eric Idle είναι έτοιμοι να συνεργαστούν ξανά για μια φάρσα επιστημονικής φαντασίας με τον τίτλο Absolutely Anything.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η κωμωδία θα είναι σε σκηνοθεσία του Terry Jones. Η υπόθεση αναφέρεται σε έναν άτυχο άνθρωπο, που γίνεται παιχνίδι στα χέρια μιας ομάδας εξωγήινων, οι οποίοι του ενισχύουν την ικανότητα να μην κάνει “απολύτως τίποτα”.

Οι Monty Pythons θα δανείσουν τις φωνές τους σε χαρακτήρες κατασκευασμένους ψηφιακά. Δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Terry Gilliam στο project, ενώ στα σκαριά είναι και οι υπογραφές των υπολοίπων. Ο μόνος που δεν θα μπορούσε να συμμετέχει, είναι ο εκλειπών Graham Chapman.

Σύμφωνα με διάφορες κριτικές, που έχουν γίνει στο project, αν και δεν είναι μία ταινία των Monty Pythons, σίγουρα όμως αποπνέει την εαισθησία τους. Ο παραγωγός της ταινίας Mike Medavoy θεωρεί ότι πρόκειται για μια ταινία που θυμίζει αρκετά τον Επιθεωρητή Κλουζό.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b