MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διέρρευσε η φώτο της Lindsay Lohan για το Playboy!

H φωτογράφηση της Lindsay Lohan στο Playboy αποτελεί, για κάποιο λόγο, ένα από τα πιο καυτά θέματα των ημερών. Αποτέλεσμα αυτού του μεγάλου ενδιαφέροντος είναι το γεγονός ότι η φωτογραφία του εξωφύλλου έχει διαρρεύσει ήδη στο internet, λίγες μέρες πριν την αποκαλύψει η ίδια στην τηλεόραση!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η διαρροή είναι προάγγελος των αποκαλυπτηρίων της φωτογραφίας από την ίδια τη Lindsay Lohan στο show της Ellen deGeneres στις 15 Δεκεμβρίου. Τώρα, αν το γεγονός ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει στο internet μειώσει ή αυξήσει το ενδιαφέρον για την εκπομπή, μένει να το δούμε.

Η φωτογραφία του εξωφύλλου έχει ήδη σχολιαστεί από διάφορους, ως ένα μαγικό επίτευγμα του photoshop, καθώς παρουσιάζει την Lindsay Lohan πολύ πιο βελτιωμένη από ό,τι είναι κανονικά. Αν είναι η πραγματική φωτογραφία, δεν είναι τόσο αποκαλυπτική όσο λέγανε. Η Lindsay κάθεται γυμνή σε καρέκλα, η οποία είναι γυρισμένη ανάποδα και καλύπτει τα επίμαχα σημεία.  Ίσως οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες να φυλάσσονται για το εσωτερικό του περιοδικού.

Λέγεται ότι η Lohan πήρε 1 εκατομμύριο δολάρια για την φωτογράφηση αυτή. Ποσό που οφείλεται περισσότερο στην αρνητική της δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό, παρά στην καριέρα της, η οποία έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b