MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Scarlett Johansson: “Ο γάμος μου με τον Ryan Reynolds είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει!”

Μια μανία να μιλάει συνέχεια για τα προσωπικά της έχει κυριεύσει την Scarlet Johansson. Kαι τα Media άλλο που δεν θέλουν να αναπαράγουν τις δηλώσεις της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το τελευταίο της χτύπημα είναι μια δήλωση της σχετικά με τον γάμο της με τον Ryan Reynolds, ο οποίος έληξε άδοξα το 2010. Όπως λέει περήφανα η Scarlet, αυτός ο γάμος “είναι ότι καλύτερο έχω κάνει! Πιστεύω φανατικά ότι όποτε κάτι σου φαίνεται σωστό, πρέπει να το κάνεις”.

Προφανώς, αφού χώρισαν Reynolds και Johansson, κάποια στιγμή έπαψε να φαίνεται σωστός αυτός ο γάμος. Αλλά, όπως υπονοεί η star του Hollywood, αυτό δεν θα μπορούσε να το είχε προβλέψει.

Πάντως, η εμμονή της να επανέρχεται συνέχεια στο ίδιο θέμα, μάλλον δείχνει ότι ακόμα μέσα της αισθάνεται ότι αυτή η σχέση παραμένει το σωστό. Άλλωστε, οι κακές γλώσσες λένε ότι ζηλεύει πολύ την σχέση του πρώην της με την Blake Lively.

H Blake Lively είναι κι αυτή “πρώην” του Leonardo di Caprio. Επίσης, είναι μέλος του καστ του Gossip Girl, σίριαλ που παίζεται και στην ελληνική τηλεόραση από το Star.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b