MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Olga Kurylenko: Γίνεται “ψυχοπαθής” με τον Colin Farrell!

Μπορεί να έχασε τον Mickey Rourke, κέρδισε όμως την καυτή ηθοποιό και μοντέλο Olga Kurylenko ο Ιρλανδός σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Martin Mcdonagh.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O Mcdonagh, ο οποίος στο ελληνικό θέατρο φέτος “φοριέται” πολύ (Μοναξιά στην Άγρια Δύση, The Pillowman), αυτή την περίοδο συνεχίζει το κάστινγκ για τη νέα ταινία του Seven Psychopaths (επτά ψυχοπαθείς). Ήδη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της γαλλίδας Olga Kurylenko. Ήδη στο καστ έχουμε τα ηχηρά ονόματα των Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken

O Mickey Rourke, ο οποίος είχε συμφωνήσει να παίξει στην ταινία, τα έσπασε με τον σκηνοθέτη και αποχώρησε από την ταινία. Με διόλου διακριτικό- μάλιστα- τρόπο! Σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Moviefone άδειασε τον Ιρλανδό σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα των επτά ψυχοπαθών :

Διότι ο σκηνοθέτης είναι ένας κόπανος, που ήθελε τα πάντα για το τίποτα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Rourke.
Και συνέχισε: “Ας πάει να παίξει με τον εαυτό του!”

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Farrell θα ερμηνεύσει ένα σεναριογράφο που βρίσκει την έμπνευση με την συναναστροφή του με φίλους του, που είναι άνθρωποι του υποκόσμου. Όμως αυτές οι συναναστροφές στην πορεία γίνονται πολύ επικίνδυνες.

H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2012.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b