MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jessica Biel: Ξανά με τον Justin Timberlake

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός Justin Timberlake και η σταρ του Hollywood Jessica Biel. Τις τελευταίες ημέρες όλο και πιο συχνά εμφανίζονται μαζί, ενώ οι φήμες της επανασύνδεσής τους έχουν φουντώσει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2007, όμως τον Μάρτιο του 2011 ανακοίνωσαν με κοινό δελτίο τύπου ότι έχουν διακόψει τη σχέση τους. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι από κοινού εμφανίσεις τους είναι συνεχείς και θεωρείται πλέον από πολλούς δεδομένη η επανασύνδεσή τους.

Η ίδια η Jessica Biel αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά ούτε και τις διέψευσε. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle δήλωσε ότι ένα κορίτσι δεν μιλάει για τα προσωπικά της (“A girl doesn’t kiss and tell.”) Παράλληλα, τόνισε ότι είναι λογικό οι ηθοποιοί να βγαίνουν με ηθοποιούς, καθώς όλο τέτοιους συναντούν λόγω δουλειάς. (Στην περίπτωση του Timberlake έχει και το αβαντάζ ότι δεν βγαίνει με τραγουδιστή και ηθοποιό…)

Με αυτά και με αυτά, η καριέρα της καυτής Jessica έχει πάρει ανοδική πορεία. Το 2012 θα βγουν στους κινηματογράφους 3 ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστεί, ενώ  συμμετέχει σε άλλη μία, το “Total Recall” με τον Colin Farrell, η οποία γυρίζεται αυτήν την περίοδο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b