MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
27
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τρίζουν τα κόκαλα του Ολίβιε!- Ο Τρύφων Σαμαράς στο θέατρο!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Από την κομμωτική και τους Fab Five στο θέατρο… Ο διάσημος κομμωτής Τρύφων Σαμαράς αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο και να παίξει σε θεατρική παράσταση, αδιαφορώντας αν έχει τα προσόντα και το ταλέντο για κάτι τέτοιο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Οι απελπισμένοι»  (Ας ελπίσουμε να μη γίνουν απελπισμένοι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση!)

Ο γνωστός κομμωτής αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο Γιώργος Βάλαρης και θα εμφανισθεί στο θέατρο Αθηνά σε ένα ρόλο, τον οποίο πέρσι ερμήνευε ο Νίκος Μουτσινάς. Μαζί του θα είναι και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, στον ρόλο που το καλοκαίρι ενσάρκωνε η Αθηνά Οικονομάκου. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρόβες και οι συνάδελφοί του λένε τα καλύτερα. Η ηθοποιία όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Star Channel “Πρωινή Μελέτη”, ήταν το απωθημένο του και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να το ικανοποιήσει. Δεν θεωρεί ότι είναι ηθοποιός, όπως παραδέχθηκε με σεμνότητα, αλλά κομμωτής. Επίσης, ομολόγησε ότι έκανε μικρός προσπάθειες να παίξει, αλλά κατάλαβε πως δεν είχε ταλέντο και το εγκατέλειψε για την κομμωτική, που έδινε και πιο σοβαρές εγγυήσεις επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τώρα, τι άλλαξε και ο κάποτε “ατάλαντος” Τρύφωνας έγινε ικανός πλέον να ερμηνεύσει στο θεατρικό σανίδι; Προφανώς η μεγάλη του αναγνωρισιμότητα, λόγω των συνεχών του εμφανίσεων στα τηλεοπτικά πλατό. 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Οι Ευτυχισμένες Μέρες, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου στην Ελευσίνα
Θεατρικά Νέα
«Λυσιστράτη» από το ΚΘΒΕ: Οι σταθμοί της περιοδείας στην Αττική
Θεατρικά Νέα
Ματωμένος γάμος από το Θεσσαλικό Θέατρο σε περιοδεία στην Αττική
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια επιστρέφει στο Θερινό Λαμπέτη
Εκδηλώσεις
Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου: Τρεις κυπριακές παραγωγές τον Σεπτέμβριο στο Εθνικό Θέατρο
Θεατρικά Νέα
ΥΠΠΟ: Επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 2.360.000 ευρώ για θεατρικές και χορευτικές παραγωγές
Θεατρικά Νέα
Ανεξάρτητα Κράτη: Σε ποια ανοιχτά θέατρα της Αθήνας θα δούμε (ξανά) την παράσταση-φαινόμενο
Θεατρικά Νέα
«Του αγοριού απέναντι»: Το μιούζικαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος
Θεατρικά Νέα
«Σαπφώ»: Στο Θέατρο Βασιλάκου το τελευταίο έργο του Αλέξη Σταμάτη
Θεατρικά Νέα
Ο Έβρος απέναντι: Ο Γιωργής Τσουρής σκηνοθετεί στο Θέατρο Άνεσις το βραβευμένο έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου
Θεατρικά Νέα
Μόμπι Ντικ: Η νέα παράσταση της πολυβραβευμένης Ομάδας GAFF στο Θέατρο Νέος Ακάδημος
Εκδηλώσεις
The Beginning: Η Θεσσαλία στο επίκεντρο των παραστατικών τεχνών με το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Under30