MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τρίζουν τα κόκαλα του Ολίβιε!- Ο Τρύφων Σαμαράς στο θέατρο!

Από την κομμωτική και τους Fab Five στο θέατρο… Ο διάσημος κομμωτής Τρύφων Σαμαράς αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο και να παίξει σε θεατρική παράσταση, αδιαφορώντας αν έχει τα προσόντα και το ταλέντο για κάτι τέτοιο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Οι απελπισμένοι»  (Ας ελπίσουμε να μη γίνουν απελπισμένοι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση!)

Ο γνωστός κομμωτής αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο Γιώργος Βάλαρης και θα εμφανισθεί στο θέατρο Αθηνά σε ένα ρόλο, τον οποίο πέρσι ερμήνευε ο Νίκος Μουτσινάς. Μαζί του θα είναι και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, στον ρόλο που το καλοκαίρι ενσάρκωνε η Αθηνά Οικονομάκου. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρόβες και οι συνάδελφοί του λένε τα καλύτερα. Η ηθοποιία όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Star Channel “Πρωινή Μελέτη”, ήταν το απωθημένο του και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να το ικανοποιήσει. Δεν θεωρεί ότι είναι ηθοποιός, όπως παραδέχθηκε με σεμνότητα, αλλά κομμωτής. Επίσης, ομολόγησε ότι έκανε μικρός προσπάθειες να παίξει, αλλά κατάλαβε πως δεν είχε ταλέντο και το εγκατέλειψε για την κομμωτική, που έδινε και πιο σοβαρές εγγυήσεις επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τώρα, τι άλλαξε και ο κάποτε “ατάλαντος” Τρύφωνας έγινε ικανός πλέον να ερμηνεύσει στο θεατρικό σανίδι; Προφανώς η μεγάλη του αναγνωρισιμότητα, λόγω των συνεχών του εμφανίσεων στα τηλεοπτικά πλατό. 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b