MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν φταίει ο Kutcher που πάει χάλια το “2 and a half men” λέει ο Charlie Sheen!

Τα καρφιά του για το σίριαλ Two and a half men, από το οποίο απολύθηκε, δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει ο Charlie Sheen.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο γνωστός τόσο από την καριέρα του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση ηθοποιός, όσο και από την άστατη συμπεριφορά του, βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στην παραγωγή του σίριαλ. Το γεγονός ότι μετά τον αριθμό ρεκόρ 30 εκατ. θεατές στις ΗΠΑ που παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο με τον “διάδοχό” του Ashton Kutcher, οι τηλεθεάσεις του σίριαλ στα επόμενα επεισόδια πέσανε στο μισό, δίνει λαβές στον ηθοποιό να βγάλει χολή και να πάρει το “αίμα του πίσω”.

Όπως είπε ο Sheen: “Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τον τρόπο που διαχειρίζονται ότι άφησα πίσω.” Παράλληλα, τόνισε ότι οι θεατές δεν είναι ηλίθιοι “τουλάχιστον όχι όλοι!”

Ως προς τον …”αστικό μύθο” ότι ο ρόλος του είναι καταραμένος και γι’ αυτό το σίριαλ με τον Kutcher δεν  “τραβάει” ο ηθοποιός απάντησε αρνητικά. 

“Ο Αshton Kutcher κάνει ό,τι μπορεί. Δεν πιστεύω ότι ο ρόλος μου είναι καταραμένος.” δήλωσε χαρακτηριστικά.   

Πέρα από την χολή που βγάζει ο Sheen, η κατακόρυφη πτώση των τηλεθεάσεων  δείχνει πως και το κοινό αντιλαμβάνεται πως η αντικατάσταση του ηθοποιού με τον ελάχιστα ταλαντούχο Kutcher αποτελούσε σαφή υποβάθμιση της ποιότητας της τηλεοπτικής αυτής κωμωδίας. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b