MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Τo Κελεπούρι στο θέατρο Αμιράλ

Το «κελεπούρι» του Γιώργου Ηλιόπουλου, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη, παρουσιάζεται από τις 10 Νοεμβρίου στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Αμιράλ.

Monopoli Team

Πρόκειται για μία επίκαιρη και ταυτόχρονα διασκεδαστική κωμωδία με κεντρικό θέμα την κρίση.

Η ιστορία ξεκινάει με τον κεντρικό ήρωα Γιώργο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω οικονομικών προβλημάτων. Χρεωμένος ως «το λαιμό» από τους «λάθος» ανθρώπους αναζητά αγωνιωδώς τη λύση να τα βρει και να τους τα επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν. Ως λυτρωτής στο πρόβλημα του εμφανίζεται η αρραβωνιαστικιά του.  Η είδηση ότι μία πλούσια κληρονόμος επιθυμεί απεγνωσμένα να παντρευτεί- πριν τα 25 της χρόνια- γιατί αλλιώς χάνει την ατελείωτη περιούσια της, την οδηγεί να ντύσει τον Γιώργο γαμπρό. Ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι όπως την φαντάζεται. Η νύφη είναι μία νοσηρή, παχύσαρκη και ιδιαίτερα προβληματική κοπέλα, κρύβοντας ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο ο Γιώργος ανακαλύπτει.

Η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση παρουσιάζει σε καυστικό τόνο την ακραία συμπεριφορά του ανθρώπου προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα, προσφέροντας άφθονο γέλιο στους ακροατές.  Με πρωταγωνιστές το χιούμορ και το συναίσθημα το έργο διακατέχεται από την ελπίδα ότι πάντα υπάρχει λύση, αρκεί να συμπεριφερόμαστε ως άνθρωποι.


Ο συγγραφέας

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έχει γράψει τα έργα “Το Μαύρο Κουτί”, “Τα Μυστικά της Αποτυχίας μου”, “2η Ευκαιρία”, “Bedtime stories– (Μια ωραία και πιστευτή ιστορία …στα σκοτεινά”, “4 EVER”, “Το τέλος του καλοκαιριού”, “DESPERADOS”Έργα του έχουν παιχτεί σε θεατρικές σκηνές στην Αθήνα, στο ΚΘΒΕ, σε ΔΗΠΕΘΕ και από θεατρικές ομάδες πολλών πανεπιστημίων και ερασιτεχνών σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης έργα του έχουν μεταφραστεί και έχουν παιχτεί στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, στο Δουβλίνο, στην Πράγα, στη Γερμανία και στη Βουλγαρία. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και της Δραματικής Σχολής «Τζένη Καρέζη», ενώ παίζει ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση.

Διάρκεια: 120΄ με διάλειμμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης


Παίζουν: Γιώργος Ηλιόπουλος, Σοφία Φαραζή, Κάτια Νικολαΐδου, Γιάννα Παπαγεωργίου, Αντώνης Αντωνάκος, Χρήστος Νομικός.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b