MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Χθες, σήμερα, Πάντα “Five 4U” στο θέατρο Θυμέλη

Η Λόρνα παρουσιάζει στο θέατρο Θυμέλη -Ελλης Βοζικιάδου μια μουσικοθεατρική παράσταση σε τέσσερις ενότητες: Παλιά Αθήνα, Παρίσι, θρυλικές μελωδίες του hollywood και αγαπημένα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Διαχρονικές μελωδίες θα σας κρατήσουν συντροφιά για δυόμισι περίπου ώρες σε μια ζεστή θεατρική ατμόσφαιρα όπου το θέατρο, ο κινηματογράφος και η μουσική σκηνή δίνουν ραντεβού σε κλίμα νοσταλγικό αλλά και κεφάτο, μ’ εναλλαγές ρομαντικές και εύθυμες.

Την ερμηνεύτρια πλαισιώνουν τέσσερις ταλαντούχοι ηθοποιοί – χορευτές – τραγουδιστές: Μαρία Δρακοπούλου (β’ διανομή Μιράντα Κοροβίλα), Ανδρέας Παπαγιαννάκης, Mαρία Στάβαρη και Γιώργος Μαγκίνης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Έλλη Βοζικιάδου, τα κείμενα ο Ιάκωβος Αυλητής, τα σκηνικά ο Χάρης Σεπεντζής, τα κοστούμια η Έλσα Βώκου και τις χορογραφίες η Κική Σελιώνη και η Όλγα Σπυράκη. Τα τραγούδια και τη μουσική της παράστασης επιμελούνται και ενορχηστρώνουν ο Δαυίδ Ναχμίας, ο Κώστας Αναδιώτης, ο Πάνος Δέρβος και ο Βασίλης Ποτήρης.

Διάρκεια: 150′
Έναρξη (avant premiere): Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011
Επίσημες πρεμιέρες: Παρασκευή 11 και Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 ώρα 7 μ.μ.
Παραστάσεις: Παρασκευή και Κυριακή 19.00., Σάββατο 18.00′ (λαϊκή απογευματινή) και 21.30.
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 20 ευρώ, 15 ευρώ (λαϊκή απογευματινή), 12 ευρώ φοιτητικό. Κάθε Κυριακή 15 ευρώ για θεατές κάτω των 25 και άνω των 65 ετών και 10 ευρώ για ανέργους, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και κάρτας ανεργίας στο ταμείο του θεάτρου. Ειδική τιμή για group, συλλόγους, λέσχες φιλίας, εταιρείες κ.α. άνω των 20 ατόμων, 10 ευρώ το άτομο.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b