MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συνελήφθη ο χάκερ των γυμνών φωτογραφιών της Scarlett Johansson

Συνελήφθη τελικά από το FBI ο χάκερ που εισέβαλε στα προσωπικά αρχεία της Scarlett Johansson και έδωσε στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες που η ίδια είχε βγάλει από το κινητό της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Ο 35χρονος Cristopher Chaney συνελήφθη χτες στο σπίτι του στη Φλόριντα. Περισσότερα από 50 άτομα βρέθηκαν θύματα της δράσης του χάκερ, ανάμεσα στους οποίους και οι celebrities: Mila Kunis, Christina Aguilera και Renee Olstead. Τα υπόλοιπα ονόματα της λίστας παραμένουν προς το παρόν κρυφά.

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από διαδικτυακά ψευδώνυμα  ο Chaney παραβίαζε  την ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταφέροντας όλα τα δεδομένα κάθε λογαριασμού σε ένα άλλο email που χειριζόταν ο ίδιος.

Ο δράστης παρουσιάστηκε στα δικαστήρια της Φλόριντα και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση 10.000 δολαρίων, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με 26 κατηγορίες για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και παραβίαση προστατευμένων υπολογιστικών συστημάτων. Αν καταδικαστεί, η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και 121 χρόνια φυλάκισης. (Υπερβολική, οπωσδήποτε!)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b