MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη ανακάλυψε τον Μίκη…

Θέμα δημιουργήθηκε από την συμμετοχή της σέξι Κατερίνας Παπουτσάκη και του έτερου τηλεαστέρα Παναγιώτη Πετράκη σε συναυλία “αντίστασης” με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για τον Πετράκη δεν το συζητάω καν. Έχει καλή και δουλεμένη φωνή και φαίνεται να απολαμβάνει το τραγούδι περισσότερο από την υποκριτική. Δεν καταλαβαίνω, γιατί η τηλεοπτική του καριέρα θεωρούν ότι του απαγορεύει να συμμετέχει σε συναυλίες του καταξιωμένου συνθέτη. Με την Παπουτσάκη κι εγώ παραξενεύθηκα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός τραγουδάει κομμάτια του μεγάλου συνθέτη.

Ακούγοντας διάφορα κομμάτια που έχει τραγουδήσει στο Youtube, κατέληξα στο προσωπικό συμπέρασμα, ότι, αν και μέτρια τραγουδίστρια, δεν κακοποιεί τα τραγούδια. Τουλάχιστον αυτά που είναι πιο αγωνιστικά, γιατί στα λυρικά κομμάτια τύπου: “Αν θυμηθείς το όνειρό μου”, δεν τα πηγαίνει καλά.

Το πιο παράξενο είναι γιατί η Παπουτσάκη, η οποία τόσα χρόνια μάλλον πρόβαλλε το σεξ απίλ της, για να προωθεί την καριέρα της, επιλέγει να ακολουθήσει αυτό το πολιτικοποιημένο- κουλτουριάρικο ύφος. Και δεν είναι δήθεν. Φαίνεται ότι το πιστεύει και το υποστηρίζει με πάθος! Ποιός ξέρει; Ίσως στα εφηβικά και μετεφηβικά της χρόνια να υπήρξε κνείτισα και να της ξαναβγήκε τώρα.

Πάντως, αν και δεν με ενοχλεί αυτή η νέα ρότα της όμορφης Κατερίνας, θέλει προσοχή και μετριοπάθεια. Αν το παρακάνει, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μετατραπεί σε έναν θηλυκό κόκκινο Δήμαρχο Στυλίδας (Απόστολο Γκλέτσο).

 
Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b