MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Μαντόνα κάνει σκόνη… τον Μπερλουσκόνι!

Με τον Μπερλουσκόνι και τον τρόπο, με τον οποίο κυβερνά την Ιταλία τα τελευταία χρόνια, τα έχει βάλει πάρα πολύς κόσμος. Τελευταία προστέθηκε σε αυτούς και η Βασίλισσα της Pop Madonna, η οποία με δηλώσεις της τον χαρακτήρισε ακατάλληλο να κυβερνά την Ιταλία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγεκριμένα, η επί 3 δεκαετίες απόλυτη star της pop μουσικής σε συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό Oggi ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο ποια είναι η γνώμη της για τον Καβαλιέρε: 

“Δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτό τώρα. Ομως ο Economist πραγματικά τα έχει πει όλα” απάντησε, αναφερόμενη στο εξώφυλλο του περιοδικού στις 9 Ιουνίου, στο οποίο υπήρχε μια φωτογραφία του Μπερλουσκόνι,στην οποία χαμογελά με ανοιχτά χέρια, ενώ ο προκλητικός τίτλος έγραφε: “The man who screwed an entire country.” 

Τελικά, η Μαντόνα δεν κρατήθηκε και τα είπε έξω από τα δόντια:  “Ο Μπερλουσκόνι είναι ακατάλληλος να κυβερνήσει την Ιταλία.”

Μπερλουσκονικοί: Η άποψη της Madonna δεν μετράει, γιατί είναι … πολυεκατομμυριούχος!

Η παρατήρηση της Μαντόνα προκάλεσε σάλο στην Ιταλία κι ενόχλησε πολύ τους ανθρώπους γύρω από τον Ιταλό Πρωθυπουργό.

Δεν έλειψαν οι οργισμένες αντιδράσεις από το περιβάλλον του Καβαλιέρε. Ο Κάλο Τζιοβανάρντι, ένας από τους γραμματείς στο γραφείο του ιταλού πρωθυπουργού, δήλωσε μάλλον βιαστικά ότι “η άποψη της Μαντόνα δεν μετράει, διότι οι Ιταλοί ξέρουν πως είναι μια πολυεκατομμυριούχος κι ο λαός δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τέτοιους κακομαθημένους πλούσιους.” 

Γρήγορα, όμως, συνειδητοποίησε  ότι ο Μπερλουσκόνι είναι πιο πλούσιος από την Μαντόνα και προσπάθησε να τα “γυρίσει” κάνοντας επίθεση στη super star, γιατί  υποστηρίζει οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των gay.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b