MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ελληνικό εστιατόριο η καλύτερη άφιξη στο Λας Βέγκας για το 2011

Το εστιατόριο Milos στο ξενοδοχείο Cosmopolitan μαθαίνει στους επισκέπτες του τη φιλοσοφία της πρωτογενούς απλότητας στην κουζίνα.

Monopoli Team

Το Milos, το διάσημο ελληνικό εστιατόριο με διεθνή σταδιοδρομία, αφού εξήγαγε την αυθεντική ελληνική κουζίνα μέσα από τα εστιατόριά του στο Μόντρεαλ και στη Νέα Υόρκη, αναγορεύτηκε ως η καλύτερη άφιξη στο Λας Βέγκας για το 2011 από το Las Vegas Weekly, με το τέταρτο κατά σειρά εστιατόριο που εγκαινίασε, στο περίφημο ξενοδοχείο Cosmopolitan.

Επιθυμία του δημιουργού του, Κώστα Σπηλιάδη, ήταν να μοιραστεί μία νέα γαστρονομική εμπειρία στο Λας Βέγκας, φέρνοντας στην πόλη της υπερβολής, τη φιλοσοφία της πρωτογενούς απλότητας. Όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο ίδιος, «Η τέχνη αυτού του εστιατορίου είναι να βρίσκει τα καλύτερα προϊόντα, και στη συνέχεια να… τα μαγειρεύει ελάχιστα».

Τα προϊόντα που καταφθάνουν στο Milos συλλέγονται καθημερινά από προσεκτικά διαλεγμένες πηγές κυρίως από την Ελλάδα, αλλά και την Τυνησία, το Μαρόκο, την Πορτογαλία, το Μόντρεαλ, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Είναι κυρίως οικογενειακές μικρές επιχειρήσεις και οργανικές φάρμες στη Νέα Υόρκη και στο Μόντρεαλ.

Εκτός από τις διακρίσεις που απέσπασε από τα αμερικανικά ΜΜΕ, το εστιατόριο Milos έχει ήδη γίνει αγαπημένη επιλογή διασημοτήτων όπως οι U2, η Rihanna, o Jay Z, η Beyonce κ.ά.

το Milos, το κορυφαίο Ελληνικό εστιατόριο με διεθνή σταδιοδρομία, που αφού καθιέρωσε την αυθεντική ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο μέσα από τα εστιατόριά του στο Μόντρεαλ και στη Νέα Υόρκη, αναγορεύτηκε ως η καλύτερη άφιξη στο Las Vegas για το 2011, με το τέταρτο κατά σειρά εστιατόριο που εγκαινίασε στο περίφημο όσο και ήδη πολυσυζητημένο ξενοδοχείο Cosmopolitan.

Όταν η διοίκηση του Cosmopolitan αποφάσισε να το κατασκευάσει ξοδεύοντας το αστρονομικό ποσό των 3,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έπρεπε να προβεί στις πλέον στοχευμένες επιλογές για τη «νέα εποχή» του ξενοδοχείου, που θα αντικατόπτριζαν το όραμά της. Και στην περίπτωση του Milos η δικαίωση ήρθε αμέσως, φέρνοντας παράλληλα για πρώτη φορά το ελληνικό φαγητό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σ’ αυτή την πόλη των κάθε λογής πειρασμών!

Η πρόθεση του δημιουργού του Κώστα Σπηλιάδη ήταν ξεκάθαρη: Επιθυμία του ήταν να μοιραστεί μία νέα γαστρονομική εμπειρία στο Las Vegas, φέρνοντας στην πόλη της υπερβολής, τη φιλοσοφία της πρωτογενούς απλότητας. – Γιατί κανείς να επέμβει σ’ ό,τι η Φύση έχει δεξιοτεχνικά δημιουργήσει και να μην πάρει αυτούσια τα αρώματα και τις γεύσεις από αυτή; Όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο ίδιος, «Η τέχνη αυτού του εστιατορίου είναι να βρίσκει τα καλύτερα προϊόντα και στη συνέχεια, να … τα μαγειρεύει ελάχιστα».

Τα προϊόντα που καταφθάνουν στο Milos συλλέγονται καθημερινά από προσεκτικά διαλεγμένες πηγές κυρίως από την Ελλάδα, αλλά και την Τυνησία, το Μαρόκο, την Πορτογαλία, το Μόντρεαλ, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Είναι κυρίως οικογενειακές μικρές επιχειρήσεις και οργανικές φάρμες στη Νέα Υόρκη και στο Μόντρεαλ, που εξασφαλίζουν στον Κώστα Σπηλιάδη την υψηλή ποιότητα που ο ίδιος επιθυμεί για τους πελάτες του ή καλύτερα για τους φιλοξενούμενούς του στα εστιατόριά του.

Και οι φιλοξενούμενοί του τον τιμούν επιστρέφοντας ξανά και ξανά, έχοντας καθιερώσει ως κορυφαία τα Milos στο Μόντρεαλ, στη Νέα Υόρκη και στην Αθήνα και έχοντας επιβραβεύσει αυτό του Las Vegas μέσα σε χρόνο ρεκόρ!

Σημειώστε, ότι εκτός από τις διακρίσεις που απέσπασε από τα Αμερικανικά ΜΜΕ, το εστιατόριο Milos έχει ήδη γίνει η αγαπημένη επιλογή διάσημων stars όπως οι U2, η Riana, o Jay Z, η Beyonce αλλά και σχεδόν όλων όσων εμφανίζονται σ’ αυτή την ιδιαίτερη πόλη.

Η εξαιρετικά πετυχημένη άφιξη του Milos στο Las Vegas ταξιδεύει την πραγματική ελληνική κουζίνα και φιλοξενία ακόμη πιο μακριά. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Κώστα Σπηλιάδη;

[iframe width=”560″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/JtG3b5fzPOI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Weekend