MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Την ταινία του Κρόνεμπεργκ φαβορί για το Φεστιβάλ Βενετίας δίνουν οι bookies

Η ταινία A Dangerous Method του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, η οποία προβάλλεται σήμερα, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βενετίας, είναι γκανιάν για την κατάκτηση του Χρυσού Λέοντα, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η νέα ταινία του, πάντα προκλητικού και διεισδυτικού στα παιχνίδια του ανθρώπινου ψυχισμού, Κρόνεμπεργκ, επικεντρώνεται στην ψυχανάλυση και τη σχέση του Φρόιντ με τον Γιουνγκ. Η ταινία σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων,  δίνει απόδοση 5/1 για την κατάκτηση του χρυσού λιονταριού.

Μεγάλο ατού της ταινίας είναι το καστ της. Τον Φρόιντ ερμηνεύει ο Βίγκο Μόρτενσεν, ενώ τον Γιουνγκ  ενσαρκώνει  ο ανερχόμενος Μάικλ Φασμπέντερ (Χ-Men). Μαζί τους η Κίρα Νάιτλι!

Πιο πίσω, το Ides of March του Τζ.Κλούνεϊ δίνει απόδοση 6/1, την ίδια με την ταινία Tinker Tailor Soldier Spy, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κόλιν Φερθ. Ακολουθεί το Shame του Στιβ ΜακΚουίν (όχι τον διάσημο ηθοποιό, βέβαια, που πέθανε το 1980). Στην ταινία είναι πρωταγωνιστής ξανά ο Φασμπέντερ, με απόδοση 7/1 και το Φάουστ του Αλεξάντερ Σοκούροφ με 8/1.

Οι Άλπεις του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου βρίσκονται λίγο κάτω από τη μέση, με απόδοση 20/1.

Την Παρασκευή θα προβληθεί στο Φεστιβάλ εντός συναγωνισμού το Un été brûlant του Φιλίπ Γκαρέλ με τη Μόνικα Μπελούτσι, ενώ εκτός συναγωνισμού θα προβληθεί, ανάμεσα σε άλλα, το Mildred Pierce του Τοντ Χέινς.

[iframe width=”560″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/664eq7BXQcM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b