MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έκθεση- Διαγωνισμός Graphic Design

Η Reified Art Shows διοργανώνει νέα έκθεση-διαγωνισμό γραφιστικής με θέμα “Simple Things Can Save the Earth” με ανοιχτή συμμετοχή!

Monopoli Team

Οι συμμετέχοντες μπορούν να φτιάξουν ένα ή και περισσότερα έργα που θα περιλαμβάνουν κάτι από όλα αυτά που κάνουμε καθημερινά στην προσπάθειά μας να σώσουμε τον πλανήτη (ανακύκλωση, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εξοικονόμηση ενέργειας, αναδάσωση, προστασία οικοσυστημάτων, προστασία ζώων-φυτών που απειλούνται με εξαφάνιση, κτλ.).

 

Η κατάθεση των έργων μπορεί να γίνει έως τις 25 Μαϊου 2011.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση, δεν έχουν παρά να στείλουν αρχικά το έργο σε χαμηλή ανάλυση με email στο [email protected], όπως επίσης και τα προσωπικά τους στοιχεία (όνομα, επίθετο, ηλικία) καθώς και στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο). Μετά τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των έργων, οι συμμετέχοντες ενημερώνονται τηλεφωνικά σχετικά με την συμμετοχή τους και την τελική κατάθεση του έργου τους.

 

Η εκτύπωση του έργου γίνεται από τους ίδιους (μπορεί βέβαια να γίνει στο συνεργαζόμενο κέντρο ψηφιακών εκτυπώσεων σε πολύ χαμηλότερη τιμή). Οι τελικές εκτυπώσεις των έργων μπορούν να είναι ή σε διάσταση 35×50 εκατοστά ή 21×29,7 εκατοστά (Α4).

Την ημέρα των εγκαινίων οι παρευρισκόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το καλύτερο κατά τη γνώμη τους έργο. Παράλληλα, η κριτική επιτροπή που συστάθηκε για την συγκεκριμμένη έκθεση θα βαθμολογήσει επίσης τα έργα της έκθεσης. Η ψήφος του κοινού και η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής υπολογίζονται σε ποσοστά 50%-50% αντίστοιχα. Οι τέσσερις δημιουργοί των τεσσάρων έργων με τις περισσότερες ψήφους και την καλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή θα κερδίσουν πολλά δώρα. 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com/reifiedartshows

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b