MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Los maestros del Tango

Το 8ο φεστιβάλ ΤangoGreece και το Θέατρο Badminton παρουσιάζουν το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα “Los maestros del Tango”.

Monopoli Team

Για δυο μόνο παραστάσεις παρουσιάζεται στο θέατρο Badminton, στις 13 και 14 Μαϊου, ζωντανά το tango του σήμερα και του τότε, με 19 χορευτές και μουσικούς επί σκηνής.

Το μουσικοχορευτικό αυτό σχήμα απαρτίζουν τα πέντε διεθνούς φήμης ζευγάρια Αργεντίνων χορευτών Fabian Salas/Lola Diaz, Ruben/Sabrina Veliz, Matias Facio/Claudia Rogowski, Joe Corbata/Lucila Cionci και Mariano Otero/Alejandra Heredia, με συνεχείς συμμετοχές στα γνωστότερα διεθνή φεστιβάλ Tango καθώς και η 10μελής ορχήστρα Sabor a Tango που αποτελείται από 3 bandoneon (ο ήχος των τριων μπαντονεόν τους ακούγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα), βιολιά, πιάνο και κοντραμπάσο.

 

Κάθε τέλος Μαρτίου στο Μπουένος Άιρες με την έλευση του φθινοπώρου αρχίζουν τις περιοδείες  τους. Είναι οι Los Maestros del Tango, οι οποίοι τους  επόμενους μήνες μέχρι τον Νοέμβριο και κάθε σαββατοκύριακο θα βρίσκονται σε κάποια διαφορετική πόλη της Ευρώπης, Αμερικής και Άπω Ανατολής. Το περιδικό Tangauta τους έχει ονομάσει Γκολοντρίνας-Χελιδόνια. Την τέχνη τους την επιδεικύουν σε ενα εξαιρετικά απαιτητικό κοινό – το κοινό των 500 φεστιβάλ τάνγκο που γίνονται αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο. Τη φήμη τους την κερδίζουν τόσο απο τους αφοσιωμένους λάτρεις όσο και από τους απλούς θεατές, γιατί κατορθώνουν να μεταδώσουν τη μαγεία και το πάθος του τάνγκο.

Η Orquesta Tipica Sabor a Tango που περιοδεύει σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία, εξυμνεί τον ήχο του χθες και αναβιώνει το κυρίαρχο μουσικό πρότυπο της Χρυσής Εποχής του τάνγκο των  ‘30 – ’40. Το ρεπερτόριο της ορχήστρας απαρτίζεται ως επί το πλείστον από μουσικά κομμάτια εκτελεσμένα στην αρχική τους ενορχήστρωση καθώς και από μερικές προσωπικές συνθέσεις. Το ελληνικό κοινό θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να απολαύσει ενα ολοκληρωμένο θέαμα, όπου οι αυθεντικές εκτελέσεις αργεντίνικου τάνγκο μιας «orquesta tipica» συνομιλούν με εξαιρετικής ποιότητας χορό σε μία παράσταση που πραγματικά συγκλονίζει!

 

H υπόθεση της παράστασης μας μεταφέρει σε έναν φανταστικό διαγωνισμό που διαδραματίζεται στο περίφημο Teatrο Colon του Μπουένος Άιρες. Η παλιά διαμάχη ανάμεσα στο κλασσικό και στο μοντέρνο τάνγκο μεταφέρεται πάνω στην σκηνή. Οι χορευτές διαγωνίζονται για το δυνατότερο χειροκρότημα. Όλη η μαγεία του tango, σε μία interactive παράσταση όπου το κοινό αποφασίζει το φινάλε…



Περισσότερες πληροφορίες στο www.tangoingreece.com


Προπώληση εισιτηρίων:

210-8840600

www.ticketnet.gr

Public και Metropolis

 

Κερδίστε προσκλήσεις!

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b